Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaspersky. Najlepszy, bo za3ma wszystko co Ci wbije, bądź chce wbić do systemu. Jedyny minus - cena :E

Opublikowano

Malwarbers, czy jakoś tak, bardzo dobry każdego wirusa Ci wykryje.

To nie jest antywirus!

@Topic: Polecam Norton 360 ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Norton Internet Security, ew. Eset.Miałem obydwa te antywiry i żadnych wirusów mi nigdy nie przepuściły, a zdobycie do nich cracków, trali itd. to parę chwil jak up napisał.

Opublikowano

Ja polecam Avast sam go mam i myślę że jest bardzo dobry jak na razie nie mam żadnego wirusa i się dobrze spisuje.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Mam avast i fakt nie przepuszcza nic wszyzstko blokuje, ale kurde ja uzywam czitkow a one maja zlosliwe kody a avast je wywala.

Wiem, ze avast jest bardzo dobry ale te czitki.

Zaraz hejty beda, ze avast to gowno -.-

Warto to kupic ???

http://allegro.pl/kaspersky-internet-security-2013-pl-1-stan-12-m-cy-i3395951331.html 

@ Ktos pisal o comodo, to dopiero jest gowno nie antywirus :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mam avast i fakt nie przepuszcza nic wszyzstko blokuje, ale kurde ja uzywam czitkow a one maja zlosliwe kody a avast je wywala.

Wiem, ze avast jest bardzo dobry ale te czitki.

Zaraz hejty beda, ze avast to gowno -.-

Warto to kupic ???

http://allegro.pl/kaspersky-internet-security-2013-pl-1-stan-12-m-cy-i3395951331.html 

@ Ktos pisal o comodo, to dopiero jest gowno nie antywirus :D

Sam jestes gówno. Denerwują mnie racy ludzi co najpierw pytają o antywirus,a potem udają fielkich specuff, pisząc iż (coś tam coś tam) to gówno. Kolejny raz to powtórze- wiesz lepiej, nie pytaj się. A prawda jest taka, że Comodo to jeden z lepszych o ile nie najlepszy darmowy antywirus.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...