Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] oryginalne sterowniki nie działają ?

Slavk0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż. Miałem viste, zaczęłą się rypać, więc zainstalowałem xp professional. Tylko taki miałem pod ręką. I teraz czas na sterowniki.

Karta sieciowa - są

Głośniki - są

Grafika - są, ale czemu nie działają o.O

Płyty ze sterownikami mam oryginalne od producenta, dostałem przy kupnie komputera. Komputer składany był w sklepie z różnych część, ale o częściach później. Zainstalowałem sterowniki do grafiki i nic. Drugi raz. I nic. Postanowiłem ściągnąć ze strody producenta nVidia. Wybrałem swój model i pobrałem. I nic.

Zainstalowałem game bostera. Wyświetlił mi on że musze pobrać sterowniki do karty graficznej i odesłał mnie na stronę nVidia. Pobrałem, zainstalowałem, zrestartowałem kompa tak jak pisało i nic. Grafike testuję na NFS Underground 2. Grafika jak w minecrafcie.

Mój sprzęt.

Karta graf.- nVidia GeForce 8600 GT

Procesor - Intel® Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz ( x4)

Zasilacz - Fell l l l

Dlaczego te sterowniki do grafiki nie działają ???

Opublikowano

wszystkie sterowniki masz przeznaczone na windows XP ?

Odinstaluj wszystkie ,nastepinie wyczysc rejestr uruchom ponownie kompa zaisntaluj wszystkie sterowniki oprocz od grafiki uruchom ponownie pc i zainstaluj grafe

A najlepiej wpisz w guglach model plyty glownej i powinny byc tam gdzies do pobrani wszystkie sterowniki potrzebne wiec zacznij od nich , poniewaz sa na 100% pewne

Opublikowano

zainstaluj sterowniki producenta grafiki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...