Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Nowe match history

~Gryffin~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe ukrztałtowanie, interface, zamieszczone informacje.

Wszystko co potrzeba do przeglądania płynnej, niewybrakowanej historii gier w LoL'u.

Myślę, że po update, gdy będzie wprowadzona ta perspektywa, nieco rzadziej będziemy odwiedzać takie strony z statystykami historii gier online.

Kolejne wyśmienite zmiany, wielki + dla Riotu. :)

Opublikowano

Zmiany jak najbardziej na plus, mi się to zajebiście podoba, tylko czekać kiedy to zostanie wprowadzone. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Ładnie graficzny interfejs. Wyświetla cs, czas gry, i zamiast 10 ostatnich meczy to aż 20. Powinni to jak najszybciej wprowadzić ;)

Opublikowano

Wygląda ciekawie i estetycznie, mnie się podoba. Bardzo ładnie wykonane, o wiele lepsze niż obecnie. Jest dosyć czytelna, ikonki Victory/defeat świetnie zrobione. Pozostaje tylko czekać, aż Riotowcy krok po kroku to wprowadzą.

Opublikowano

Bardzo ładnie i estetycznie zrobione. Zdecydowanie na + jest to, że wyświetla 20 ostatnich meczy. Dobrze, że RIOT zajmuje się takimi sprawami :)

Opublikowano

No interfejs niczego sobie , oby były nowe ikonki victory , defeat ;P

Nawet pisze ile graliśmy , ciekawe czy to ogólnie czy ile mecz trwał

Mnie się podoba jestem za.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Świetne, wszystko piękne. Byle wprowadzili w 3.10 :)

Wszystkie potrzebne info, przejrzyście :)

Zajebiste, wielki + dla RIOT

Opublikowano

Czy ten przycisk "Play" nad Victory lub Defeat oznacza powtórkę?

Jakbyś zgadł. :)

Gdy wejdzie nowy system historii meczów, będzie także system powtórek wbudowany w LoLa. Co za tym idzie? Przegląd powtórek będzie również dostępny w oficjalnym kliencie LoL'a.

Ciekawostka:

Kilka tygodni temu na PBE była zakładka(pod PZ i RP), która służyła do przeglądania powtórek. Obecnie jej nie ma, ponieważ Riot postanowił połączyć match history z funkcją powtórek.

Opublikowano

Mi się ta kolorystyka nigdy nie podobała. A te ikonki victory/defeat coś mi strasznie przypominają, ale to pewnie tylko moje urojenie.

Tylko 20 gier? Serio takim strasznym obciążeniem byłoby dać 100?

Czyli ogólnie hejt. Dobrze, że coś próbują, ale mogliby to robić lepiej.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...