Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobić żeby przeżyć :d

MamFlow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przestudiowałem już wszystkie poradniki na temat zarobku na serwerze PandoraMt2 i żaden nie przyniósł mi oczekiwanego rezultatu może kto

ś z was szanowni użytkownicy naszego drogiego Mpc pomożecie mi znaleźć najlepszy sposób na zarobek dysponuję również Modem gdyby był konieczny za wszystkie propozycje składam serdeczne dzięki Pozdrawiam

Opublikowano

Sciągasz moda ustawiasz go w m1

włączasz auto lura

auto pota

i auto podnoszenie z ziemi

idziesz spac, wstajesz rano masz sporo sztabek

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

kamermod i polanka m2 na sztaby jedyny sensowny zarobek jeszcze w sumie ta mapa 150 tam yang.

Tam też sztaby. Tam się najbardziej opłaca (Diaxy, Kryształy, Smocze Księgi i sztaby po 10kk lecące. Metki z których lecą truty etc.)

Opublikowano

Poprostu ściągasz mod 2011sf z modtk i potem masz w dużo opcji w metku expbot.

W exbocie samo ci sie expia przy okazji dropisz yang

Opublikowano

Dokładnie tak jak up, najlepszy sposób to sztabki w m2, a przy dzisiejszych wspomagaczach to nie problem. ;)

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Ja mam 161 lvl i na mapie 150 zaj******* lecą sztabki 10 kk. W 1 godzinę można spokojnie mieć 2 kkk jak nie więcej. Przynajmniej mi się udało. Możesz ustawić tam bota na auto atak, auto poty i auto podnoszenie sztab iść spać a rano będziesz miał 10kkk +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...