Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bulwark - usunięty z gry

GełoIdiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LCS trwa w najlepsze, a na PBE pojawiły się kolejne zmiany....

Mnie zintrygowała jedna :

"Runiczny Bastion(Runic Bulwark)

Przedmiot zostaje usunięty z gry"

Co o tym sądzicie??

/s.

źródło: FB - League of Legends Polska

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

1356956559-U784394.png

To ja - Krystian - ;)Geo - niewyżyty GM?

Opublikowano

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

pojebało ich ?

zajebisty item, robiony na supporcie/junglerze, który daje bonusy dla całego teamu, nie jest to ani przesadzony item ani nic... nie rozumiem tego usunięcia

jest tak mało przedmiotów dających mr i hp, a oni usuwają jeden z najprzydatniejszych itemów w całej grze

Opublikowano

Tak jak pisze w jednym z komentarzy:

League of Legends Polska Moim zdaniem, RIOT robi wszystko, żeby AP carry miał zabijać przeciwników bardzo szybko. Wszystkie 'przydatne' itemy do walki z nimi usuwają....

/s.

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

1356956559-U784394.png

To ja - Krystian - ;)Geo - niewyżyty GM?

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeeeee tylko nie bulwark. To był op item. Why riot, whyyyy

Becouse they can. Deal with it.

@top

Brawo Riot, ciekawe co da w zamian, o ile w ogóle da...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

brawo riot nie wiem czy ktoś z was grał albo gra z darkorbit to powiem wam że riot zrobi z tej gry gówno tak samo jak bugpoint z darkorbit

Opublikowano

Ale usuwaja tylko bulwarka a aegisa zostawiaja ?

Niepotrzebne zmiany robią.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Co to ma kur** być?

Jakieś chuyowe reworki, usuwanie itemów, nerfy na wszystko co ma dużą grywalność. Jak tak dalej będzie, że nerfią i usuwają wszystkie dobre itemki to LoL długo nie wytrwa... Niech jeszcze postacie pousuwają bo są zbyt ''grywalne'. Dali dupy po całości takie jest moje zdanie, oczywiście jak to wejdzie..
Fuck logic riot.

Opublikowano

wyjdźmy z tym na ulice i zróbmy protest xD a tak na serio to niby po co to usuwają :O na silverze i tak żaden support ani jungler nie chce tego składać bo albo support full ap albo jungler tylko dla siebie składa coś

Opublikowano

No, płaczcie więcej. Prawda jest taka, że ta aura op była, i teamy potrafiły nawet doublować bulwarka, w razie śmieci któregoś z posiadaczy. Przeważnie team, który pierwszy zbudował bulwarka wygrywał wszystkie tfy. Teraz w jednym slocie macie aegisa i locketa, trochę znerfione, ale jednak.

Opublikowano

śmiech, ja bym zaproponował zmniejszenie statystyk na magię a zwiększenie na coś innego, a nie od razu kurwa usuwać z gry..

Opublikowano

Dodatkowo znerfili aegisa:

635094249263824506.png

Nie daje już biernie rezista, ani armora w aurze. Chyba sobie w chuja lecą....

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ale o co wam chodzi zamiast Aigesa macie Solari która zamiast 520 daje 600 shielda dla teamu więc nie wiem o co wam biega

Bulwark był dobry

Nie wiem czy pamiętacie czasy kiedy bulwark dawał 8 ad .

Zapomnicie że bulwark istniał i przywyczaicię się do "nowej mety"

Opublikowano

wyjdźmy z tym na ulice i zróbmy protest xD a tak na serio to niby po co to usuwają :O na silverze i tak żaden support ani jungler nie chce tego składać bo albo support full ap albo jungler tylko dla siebie składa coś

Sorry ziomeczku, ale jestem Silver i jak gram junglerami to rushuje to, skladam na 2nd item zaraz po golemie. elo

Opublikowano

Słaba zmiana, Bulwark był w porządku itemem, niezbędnym na junglerze lub ewentualnie supporcie. Bonusy były bardzo przydatne, wręcz w teamie ten itemek był obowiązkowy. Nie wiem co go teraz zastąpi. Mogliby w rekompensacie przywrócić jakiś stary, a usunięty item.

Opublikowano

Z jednej strony dobrze - bo jeśli item był obowiązkowy w każdej grze i zawsze się go budowało to znaczy, że coś jest nie tak.

Ale w lolu i tak niema żadnych dobrych itemów na m resy - więc smutek.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Japier*** po co usuwaja itemy na m. Resist ? Przed magami sie nie uchronie nawet... wgl po h** jest to m.resist jezeli i tak gowno robi ? Leblanc zabija,tankow na combo... 0 balansu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...