Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty graficzne w laptopach

En1CeKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie karty graficzne w laptopach są obecnie dobre ?

Chodzi mi o to żeby każda gra chodziła na full, napiszcie co się lepiej sprawdza radeon czy geforce i jakie modele są dobre poszczególnych marek.

Opublikowano

To zależy jaki laptop. Bo nie można dać dobrej GPU do słabego CPU. Najlepiej dać budżet i poszukać w necie.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Kupiłem 2 dni temu laptopa z kartą AMD Radeon HD7670M i mogę spokojnie stwierdzić że jest DUŻO słabsza od zeszłorocznej ​NVIDIA GeForce GT 540M w wydajności systemu win 7 otrzymała 5.6pkt a ta geforce 5.8 + widać różnice jakichś 4-18 fps przy różnych grach

już nie weżnę chyba laptopa z kartą Radeon'a bo sie nie opłaca bo mimo że niby nowsza to słabsza a ten sam przedział cenowy

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o karty to interesują mnie takie w laptopach za 3000zł - 4000zł.

Ostatnio naszukałem się sporo laptopów i były nawet takie, które prawie spełniały moje wymagania, ale czegoś im brakowało.

Takie pytanie do osób, które korzystają z laptopów: czy odblaskowy ekran (glare) bardzo przeszkadza przykładowo w graniu, czy raczej jest to nieodczuwalne ?

Opublikowano

Bardzo ładnie wygląda z nieprzeciętnie mocną kamerą jak na laptopa i bardzo dobrą i7, tylko ta podświetlana klawiatura to jakiś gadżet za dnia ale bardzo pomocne w nocy, ciekawe czy da sie to wyłączyć czasowo lub trwale bo skraca czas pracy baterii, ciekawe czy ta bateria

Bateria 6-komorowa 6700 m

tylko tak sie nazywa czy na prawde ma 6700mAh bo jak tak to bardzo ładnie. Dwie karty graficzn powinny dać mu takiego kopa że będzie bardzo płynni wszystko działałąo + procesor ma zintegrowaną karte graficzną. W tej cenie bardzo opłacalny.

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...