Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp Full Pro itd do 2k zł

JesteUsere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym, aby ktoś złożył mi zestaw komputerowy z najlepszymi komponentami, jakie będą do siebie pasowac. Dodam, że system musi być win7, RAMu najlepiej 4 GB (bo więcej nie potrzebuję) i dysk może z 200 GB. Reszte możecie mi zaproponowac. Dzieki za pomoc. Komp ma być taki do gier. Jakiś noobas z dzielni stwierdził, ze za tyle mozna złożyc kompa, który uciągnie BF3 na ultra, zastanawiam sie czy miał racje, choć w sumie mi to wisi, bo na hight moge grac.

Opublikowano

Zestaw do OC czy raczej nie ? System musisz sobie osobno kupić więc myślę że znajdziesz coś na allegro czy coś.

Zestaw z możliwością OC

Procesor: AMD Phenom II X4 Quad Core 955 Black Edition 3.2GHz (HDZ955FBGMBOX) – 345 złotych
Płyta główna: Gigabyte GA-970A-UD3 – 314 złotych
Pamięć RAM: Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9 - 72 złote
Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD7850 1GB (GV-R785OC-1GD) – 649 złotych
Dysk twardy: WD Caviar Blue 500GB (WD500AAKX) – 219 złotych
Obudowa: Obudowa SilentiumPC Brutus 410 Pure Black - 135 złotych
Zasilacz Silentium PC DEUS G1 600W – 219 złotych
Nagrywarka: Asus DRW-24B5ST – 75 złotych

Zestaw bez możliwości OC

Procesor: Intel Core i3-3220 – 444 złote
Płyta główna: MSI B75A-G43 – 255 złotych
Karta graficzna: Vertex3D Radeon HD6870 – 559 złotych

Opublikowano

Crack do Win7 zamula niemilosiernie.

He ? No to pewnie ściągnąłeś z wirusem, albo taki który emuluje serwer udając że jest microsoftem i wmawiając systemowi że kod jest dobry, ale to dość prymitywna technika i tylko chusteczkowe aktywatory tak robią.

Wiem że macie pirackie windowsy bo micro$hit śmierdzi i chce za to gówno w chuj hajsu, ale nieładnie tak propagować piractwo, ABW (tak jak mnie) was dopadnie !

Opublikowano

He ? No to pewnie ściągnąłeś z wirusem, albo taki który emuluje serwer udając że jest microsoftem i wmawiając systemowi że kod jest dobry, ale to dość prymitywna technika i tylko chusteczkowe aktywatory tak robią.

Wiem że macie pirackie windowsy bo micro$hit śmierdzi i chce za to gówno w chuj hajsu, ale nieładnie tak propagować piractwo, ABW (tak jak mnie) was dopadnie !

Hehe ja mam orginała :D Wyrzuciłem 120zł za ten szajs ;PP

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ja mam aktualnie oryginała, a o zamulającym cracku słyszałem od kumpla :D Może uda mi się załatwić wersje studencką za free.

Opublikowano

Idz do serwisu komputerowego i powiedz żeby ci wgrali windowsa 7 ( koniecznie 64 bit ) i będziesz miał za 50-70zł.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Zestaw do OC czy raczej nie ? System musisz sobie osobno kupić więc myślę że znajdziesz coś na allegro czy coś.

Zestaw z możliwością OC

Procesor: AMD Phenom II X4 Quad Core 955 Black Edition 3.2GHz (HDZ955FBGMBOX) – 345 złotych

Płyta główna: Gigabyte GA-970A-UD3 – 314 złotych

Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD7850 1GB (GV-R785OC-1GD) – 649 złotych

Zestaw bez możliwości OC

Procesor: Intel Core i3-3220 – 444 złote

Płyta główna: MSI B75A-G43 – 255 złotych

Karta graficzna: Vertex3D Radeon HD6870 – 559 złotych

6870 to 2 lata temu się kupowało.

Zasilacz ze zbyt dużym zapasem mocy (a po co jak 20zł w kieszeni ?).

MOBO drogie, już lpeiej wziąć B75-D3V od Gigabyte'a.

Co do zestawu nr 1 - nowa rewizja Gigusiów ma problemy z throttlingiem, Phenom jest słaby, chłodzenia nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...