Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMT2 - SM problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Dzierżę pewną perypetię, a mianowicie zakupiłem SM monety na Xenoxie. Sęk w tym, że nie mam ich na moim koncie, ale trafił mi się przypadek, że pewnego razu sesja wygasła i nacisnąłem przycisk "zaloguj ponownie"... Zalogowało mnie, a tam! Kupione 180 SM i... Postać, której w ogóle nie zakładałem, znaczy się zakładałem, ale po pewnym czasie usunąłem... Dodam jeszcze, że ta postać znajdowała się na moim jedynym koncie, więc wiecie... Nie wiem co zrobić, czy te SM przepadły?

Opublikowano

przeczytałem chyba ze 3 razy i nadal nie rozumiem o co dokładnie chodzi.

1. Kupiłem SM, nie ma ich na koncie,

2. Zalogowałem się ponownie, jest 180 sm, ale postać, której nie mam.

3. Nie wiem co zrobić, bo to konto, na którym jest 180 sm nie istnieje.

Opublikowano

1. Kupiłem SM, nie ma ich na koncie,

2. Zalogowałem się ponownie, jest 180 sm, ale postać, której nie mam.

3. Nie wiem co zrobić, bo to konto, na którym jest 180 sm nie istnieje.

Czyli że kupiłeś sm i pisało że nie ma .

przelogowałeś się na konto i doładowało sm lecz znikła ci postać czy konto ? poprostu i czy możesz się zalogować na konto czy jak bo troche dziwnie napisaleś .

~~ z poważaniem by pawemol .

Opublikowano

Czyli że kupiłeś sm i pisało że nie ma .

przelogowałeś się na konto i doładowało sm lecz znikła ci postać czy konto ? poprostu i czy możesz się zalogować na konto czy jak bo troche dziwnie napisaleś .

~~ z poważaniem by pawemol .

Nie rozumiemy się. :P Kupiłem te SM i nie pojawiły się na koncie. Wszedłem jeszcze na "Doładowanie Monet" i tam pojawił się napis "Sesja wygasła, zaloguj się ponownie" - nacisnąłem na znaczek "zaloguj się ponownie", a tu przekierowało mnie niby na konto, z którego korzystam, ale nie miałam tam moich postaci, tylko znajdowała się tam postać, która została usunięta i te nieszczęsne 180 SM. Rozumiesz?

Opublikowano

Napisz to po ludzku -.- Nawet jeśli masz te 180 na tym koncie, zrób tam postać i kup itemek z IS'a i go przerzuć po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...