Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile godzin spędzacie dziennie przed komputerem?

Komputer  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. Godziny

• 1-2
      24
    • 3-5
      69
    • 6-10
      93
    • 12-15
      57
    • 24
      39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój tryb życia wygląda mniej więcej tak;

Wstaję(różnie, czasami mam silną wolę no-lajfa że wstaję po 3h spania) i siedzę przed kompem dopóki nie zasypiam, zwykle to jakieś 17-19h, potem idę spać, średnio śpię 5h więc jakieś 17-19h dziennie.

heheheszky, jakieś 3,5h. Czasem się przyboci trochę więcej.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

0,5 h

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zalezy , teraz w wakacje , jak nie mam co robic to siedze , jak mam to proste ze siedze | SHERLOCK | .

W rok szkolny siedze malutko , tylko weekendy praktycznie.

Opublikowano

jak wy mozecie siedziec po 12h ?

ja max 3

Bez problemu xD Jak nie ma nic lepszego do roboty i znajdzie się wciągające zajęcie, to czas mija bardzo szybko.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...