Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki bot i od którego lvl ... (co i jak)

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chcę zacząć grać w tą magiczną grę "Tibia", grałem w nią już kiedyś lecz teraz chcę wybocić konto, i grać na nim.

Jakiego bota polecacie ? bocić na rookgardzie ? od którego lvl bocić ? ogólnie jakieś porady oraz linki by się przydały, za każdą przydatną pomoc lecą like.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Witam, otóż chcę zacząć grać w tą magiczną grę "Tibia", grałem w nią już kiedyś lecz teraz chcę wybocić konto, i grać na nim.

Jakiego bota polecacie ? bocić na rookgardzie ? od którego lvl bocić ? ogólnie jakieś porady oraz linki by się przydały, za każdą przydatną pomoc lecą like.

Siemanko , zalecam Ci bocić dopiero od maina bo na rooku będziesz musiał co chwile expy zmieniać chyba że na ratach bd smigal do 8 :P, co do bota to polecam CI redbota tutaj masz link jak go srackować.

http://www.mpcforum.pl/topic/790039-tutorial-crack-redbot-pro/

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

a jaką postać najlepiej do bocenia ?

@edit

i od którego lvl bocić ? 8? czy może 12

@edit2

i jakie miasto najlepiej thais ? czy jak to tam

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a jaką postać najlepiej do bocenia ?

@edit

i od którego lvl bocić ? 8? czy może 12

@edit2

i jakie miasto najlepiej thais ? czy jak to tam

Ja bym Ci polecił knightem bo najłatwiej , bocić to zalezy ja bym go postawił od 10-12 na roty dopiero na bota i tyle a miast to już twój wybór chodz thais ma fajny resp z rotami na wschód

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

a od 8 gdzie expić samodzielni ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

oki, dzięki jeszcze raz temat można cls :)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...