Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Login server down

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo ale to bardzo duzy problem patrzylem juz wszystkiego na google ale nic nie pomoglo wiec, gdy wbijam na wowa jest napisane login server down a potem jest jakis link blizzarda, mam wylaczone wszystkie zapory wylaczone nie wiem o co chodzi blagam was bardzo o pomoc ;(

Opublikowano

tak realmist jest na 100% dobry wkoncu ze strony sunwella ^^ jest i patch 3.3.5a nie wiem co jest nie tak ;/

Opublikowano

watpie bo wchodze codziennie i to samo albo pisze connecting a potem slowo na "a" nie pamietam juz nie wiem co jest nie tak ;/

Opublikowano

znczy ja zainstalowalem wowa bez podstawki sam dodatek ale z tego co czytalalem to kazdemu to chodzi ;/

Opublikowano

No ja też tak miałem , a np inny dodatek ? Czyli jak sobie wejdziesz na strone atlantissa to tam ściągnij i zobacz czy masz to samo

1377430129-U769346.png
Opublikowano

no sciagnalem wbijam i pisze " your account is authorized for the wrath of the lisch king, but the computer...." a jestem zarejestrowany na strone sunnwela ;( kurcze juz prawie ;/

Opublikowano

tak realmist jest na 100% dobry wkoncu ze strony sunwella ^^ jest i patch 3.3.5a nie wiem co jest nie tak ;/

Wyłącz firewale...

Opublikowano

ok dzieki za pomoc mysle ze sobie poradze jak nie pojdzie to juz nie wiem co jest nie tak ;/ bardzo dziekuje za pomoc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...