Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym najłatwiej się upijasz ?

Daevoo

Czym najłatwiej się upijasz ?  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym naj?atwiej si? upijasz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się upijam kubusiem. A tak na serio colą jak dużo sie napijesz to możesz rzygać, nie spac 2 dni (cofeina) i być pobudzonym oraz wyplukuje wapno i magnez etc.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Whisky się nie upijam, bimbru nie piłem.

czysta, bez zapojki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jo to raz 5 piwami + barmańska sie naebałem ';]]]]]]] !!1 ale bylo melo hehe jolo jolo sweg

Nie pije alkoholu bo nie mam 18 lat

Opublikowano

Na łożu śmierci do syna żekłem,

- Daj wodę idioto.

a dlatego że chciałem duszę mieć czystą.

- żekłem znów nie tą tylko ognistą!

poczułem asienajebaem,

beklem,

pierdnolem,

po czym skonalem.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wódka, Wyborowa. - Nie trawie tego gówna.. Inne mogę pić bez problemu (1l na 3 i nic mi nie jest, a jak parę kieliszków Wyborowej, to już mnie na rzyganie bierze itp. Masakra).

Opublikowano

Co najwyżej napojem gazowanym np. CC. Nigdy nie piłem alkoholu i nie mam zamiaru, jestem oryginalny ;_;

+1 .

@top niczym się nie upiłem... Jedyne co miałem związanego z alkoholem to kieliszek szampana, który nawet mnie nie ruszył, a wręcz ożywił xD

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mi wchodzi tylko piwo smakowe. Po pół puszki tatry mam dosyc bo niedobre. Do wódki to akurat dobry jestem.

Opublikowano

Tylko wódką, bo browarem ani razu się nie najebałem, a były czasy co się ich najwięcej piło. Pamiętam kiedyś na imprezie u kolegi 2 szklanki wódki wypiłem i do teraz nic nie pamiętam :D

(Tak mam skończone 18 lat)

1373794396-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...