Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiet przechowalni

Gm3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po 3 miesiącach przerwy zobaczyłem że jest do kupienia pakiet przechowalni i jestem ciekawy czy opłaca mi się go kupić??

Mam 21lvl Assault.Posiadam cztery bronie ale teraz głowie gram famasem i czy te dodatki opłaca się kupować,ja w famasie mam m145/lufa precyzyjna/kolba stabilizujaca? Dajcie szybko odpowiedz :)

Opublikowano

dla mechanika ten pakiet jest najbardziej potrzebny, ewentualnie medyk.

Do szturma kup najtańszy pakiet z famasem i nemezis albo ten większy z nemezis i mp 443 elite

436951440626370320491.png

Opublikowano

a jak kupować pakiet to ten m4 czy xm8 bo mam już xm8 mam ale w którym z tych zestawów są lepsze dodatki do famasa???

Opublikowano

Kupisz pakiet z M4a1 i wtedy do famasa zakładasz: magazynki viper, kolbe nemezis, lufe predator i celownik według gustu, ja preferuje m145 albo mechaniczny

Opublikowano

Z tanich m1911. Możesz poczekać na veteran/elite. A tak to możesz kupić kreftdjur i masz deagle 50- uwaga! On nie jest wolny! Trzeba umieć nim strzelać.

Opublikowano

To opłaca się w pakiecie Kreftdjur. Możesz kupić też shodredux i mieć scattera, ale ja gram l96 i deagle i jest fajnie

Opublikowano

Według mnie od deagle lepszy M1911 veteran/ MP-443 veteran

Gm3000 Jeśli teraz chcesz kupowac pistolet to colta 1911 veteran ale jak poczekasz troche to możesz kupić też MP-443 Elite, chyba najlepszy pistolet w grze ( duży dmg,celność,ilość ammo,szybkostrzelność też spoko)

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...