Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dropek

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawa dotyczy Metina2PL

Czy dobrym pomyslem jest zrobienie sobie sury wp 52lvl 3x g jako dropa ? Uzywac go chce na dolinie : metkicienia/wodzorkow a

potem dt.Chce zeby to rowniez byl taki dropek na okazje tzn jak np beda blasku dropic.

Mam tez woja 75lvl ale robie sure gdyz do metkow na tym lvlu niemam szczescia.Czekac 30min [ognista] lub red las[1h] niemajac

pewnosci ze ktos mi go nie zeksuje lub pierwszy nie zniszczy

Czy sadzicie ze zrobienie takiej sury 52lvl 3x g to dobry pomysl ? Darade dobrze zarobic takowa postacia ?

Nie chce robic bodego jako dropa gdyz mam juz bodego jako glowna postac i mi sie znudzil.

ie068n.jpg
Opublikowano

WP dobry na sohan zarobisz, rudach też na sohan bo jak metki bedziesz szukal to i kilof weź, metki cienia, wódz orków, bodziakiem dobry zarobek tylko w piekle na metkach 70.

Opublikowano

WP ze skillami G jest bardzo dobry do metkow bo ma wiecej defa z czarowanej zbroi ze strachu mniejsze obarzenia a czarowane nie dosyc ze daje atak to jeszcze kradnie pz.

Opublikowano

WP to dobry pomysł , super postać do zarabiania. Drop nim na sohan/pustyni i dolinie a ponadto możesz spróbować wybrać się do trudnego lochu małp na lordy (kamienie duchowe) .Tak jak wspomniałeś przyda się na pewno przy okazji szkatułek blasku księżyca. To też zależy na jakim serwerze grasz i co jest najbardziej opłacalne ;)

#rein

Opublikowano

Na metki cienia, górę sohan wystarczy nawet coś słabszego. 52 lv to dobry poziom na drop szkatułek blasku w v1/v2, ale Dt nim nie ogarniesz. Jak serio chcesz robić taką surke (a warto) to wbij na razie 54, bo kolce z łez dużo dają. A potem 75 skille P i dasz rade Dt sam z buffem

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Wp jest najlepsza postacia do zarobku wiec nie masz co sie zastanawiac.

Mozesz sprobowac dropic medale,kamole w trudnym jesli zarobki ktore podales beda malo efektywne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na metki cienia, górę sohan wystarczy nawet coś słabszego. 52 lv to dobry poziom na drop szkatułek blasku w v1/v2, ale Dt nim nie ogarniesz. Jak serio chcesz robić taką surke (a warto) to wbij na razie 54, bo kolce z łez dużo dają. A potem 75 skille P i dasz rade Dt sam z buffem

A zamiast kolcy z lez nie lepiej ebo ;/ ? Bo tutaj sie troche pospieszylem i walnelem full inta a potem sile ;/ i hp malo [niewiem czy cos bony z hp pomoga]

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...