Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Komplet Instalacja DemonBuddy

Mordornas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum nigdzie nie można znaleźc kompletnej instalacji. tylko ktos wklei linki itd. Ale co robić nie kazdy może wiedzieć.

Czy ktos obeznany na DemonBuddy może napisac tutaj, co trzeba dokladnie zrobić, aby bot chodził całkowicie dobrze?

Byłbym, a raczej nie tylko ja, bardzo wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam, Mordornas

Opublikowano

Ja bym wam chętnie pomógł ale nie można wsadzać na forum tego bota bo jest scrackowany a tutaj piractwa nie tolerują . Mogę wam na pw wysłać gotową paczkę z pluginami i profilami wysłać tą co ja używam

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ja bym wam chętnie pomógł ale nie można wsadzać na forum tego bota bo jest scrackowany a tutaj piractwa nie tolerują . Mogę wam na pw wysłać gotową paczkę z pluginami i profilami wysłać tą co ja używam

Bardzo chętnie przyjme na maila paczuszke :)

Jak cos smialo pisz na xxx

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie cenisz sie, za 2m tyle roboty ? mi by sie nie chcialo... wolał bym za darmo komus pomóc niz łaszczyć sie na marne 2m ;)

Zwłaszcza ze WSZYSTKO jest na tym forum i to za FREE - wystarczy troche pomyśleć i poszukać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...