Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Serwera do testowania pluginów

qdzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam strony, osoby. która udostępniłaby mi serwer Minecrafta. Może być nawet 2 sloty. Na moim komputerze nie da rady.

Macie jakieś pomysły? Każdy nagrodzę lajkiem.

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Polecam hamachi :)

Napisałem, że na moim kompie nie da rady...

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o tanie serwery do testowania pluginow to polecam zerknąć na tę stronę:

https://www.enderchest.pl/ 

Serwer dla 2 graczy za jedyne 3.50 zł! Polecam ;)

To mi się nie opłaca, bo ja tylko chcę serwer na dobę lub dwie. Jak kupie taki serwer to będzie pusty...

Opublikowano

To mi się nie opłaca, bo ja tylko chcę serwer na dobę lub dwie. Jak kupie taki serwer to będzie pusty...

Hmm... To jeżeli chcesz na dobę to zobacz też:

http://maxcraft.pl/

Tam są serwery testowe na 12 godzin bodajże.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Ciężko jest złapać taki serwer.

Czy ktoś mógłby udostępnić mi swój serwer, najlepiej na mineserv.eu?

Byłbym dozgonnie wdzięczny.

Opublikowano

Chcesz serwer do testowania pluginów, a więc musisz mieć jakiś serwer pod to. Zamknij go na chwilę, ustaw WL i testuj plugin.

P.S.

Twój komputer jest za słaby na serwer minecraft z dwoma slotami? Przecież do tego trzeba ze 256 MB Ramu, nie więcej.

Opublikowano

Minecraft odpowiednio ustawiony nie będzie ciągnął dużo ramu (U mnie na maksie, z teksturpackiem wykorzystuje maksymalnie 700 MB). Co do eclipsa to nie widzę problemów by nie był włączony, ciągnie mniej niż przeglądarka.

Edit

Taka mała ciekawostka. Nie wszystko w mc zależy od ramu

Opublikowano

Świetnie, ale nie o tym mowa.

Opublikowano

Minecraft odpowiednio ustawiony nie będzie ciągnął dużo ramu (U mnie na maksie, z teksturpackiem wykorzystuje maksymalnie 700 MB). Co do eclipsa to nie widzę problemów by nie był włączony, ciągnie mniej niż przeglądarka.

Edit

Taka mała ciekawostka. Nie wszystko w mc zależy od ramu

Wiem ze nie wszystko zalezy.

Chrome , ts3 , fillezilla , eclipse , 2 miniecrafty ( to co mam odpalone podczas pisania pluginow )

Opublikowano

Wiem ze nie wszystko zalezy.

Chrome , ts3 , fillezilla , eclipse , 2 miniecrafty ( to co mam odpalone podczas pisania pluginow )

Świetnie, ale ten temat założyłem, aby znaleźć jakiś serwer, a nie czytać o wydajności waszych maszyn.

Opublikowano

Na ile chcesz ten serwer ? Jeżeli na pare dni napisz na PW postawie ci go na moim VPSie :)

Opublikowano

craftshell.pl kiedyś serwery za darmo dawał, ale teraz czasy chyba się zmieniły :)

Nie wiem możesz sprawdzić dawno tam nie zaglondałem :D

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...