Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elophant - czyli kto gdzie idzie.

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym jest Elophant?

Jest to aplikacja służąca niczym lolnexus.com. Różnica jest tutaj iż pomijając opcje lolnexus (runy, masteriesy,dywizja lvl etc) dostajemy tabelkę w której widzimy kto na jakiej linii i jakim championem najlepiej się sprawdzi. Przy okazji ma opcje wyświetlenia wszystkich naszych skinów.

Wchodzimy w :

http://www.elophant.com/league-of-legends/champion-select

scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/cf22c7d556bd9c9ba37cb4247763df1708ff64db5d5f6990bfcda1300463e82d/analysis/

1. pobieramy aplikacje (DOWNLOAD na samym dole).

2. Odpalamy client lola, klikamy play (NIE LOGUJEMY SIĘ!)

3. Odpalamy Elophant, powinniśmy widzieć:

s0hdalk.png

4. Logujemy się do lola, powinniśmy widzieć na dole:

lOCfJoW.png

"Successfully connected..."

5. Klikamy Play wchodzimy do gry, teraz klikamy "Open Team Stats"

6. Voila, wszystko jak na tacy:

twojteam.jpg

Podczas ładowania zobaczymy również przeciwny team.

Przydatna rzecz, gdy widzę kogoś kto idzie first time albo lami jakimś champem (słabe KDA) po prostu odradzam mu granie tym gadką typu (hey man, i checked ur KDA with XXX champ... cant u play anything else?)

P.S - Raz program poprosi was o zalogowanie się, używacie passów z lola (spokojnie... nie ma wirusa, Elophant współpracuje z Solomid, Mobafire, Dota, Smite etc).

Nie polecam na słabe kompy

Najlepiej mieć naszą domyślną przeglądarkę włączoną na czas skanowania naszego i enemy teamu.

Opublikowano

Nicee, przetestuje jak bd u sb.

Łapaj like, na pewno się przyda :D.

@edit

Ciekawe... dostałem warna za "Brak notatki" haha xD Netrodal Ty mój miszczu <3

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@top

to są pozycje, którymi dany gracz gra, najlepiej, a nie tą postacią.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bardzo dobry programik.

Teraz nie trzeba wchodzić za każdym razem na lol king i sprawdzać po kolei kto, jaka dywizja.

Leci Like <3

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Dobre, chociaż jak teraz sprawdziłem mój team i pisałem z nim to każdy szedł tam gdzie nie powinien :D No ale co zrobić...

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Myślę, że całkiem przydatny programik, jednakże i tak wolę wbić na lolteam.net i wpisać mój nick tam, na jedno wyjdzie ;d

Tam masz tylko dywizje, lp i na którym miejscu (w najbardziej granych) znajduję się postać którą teraz gra. Już więcej opcji ma lolnexus, a najwięcej opcji ma ten program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...