Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Save > IcyTower > Wysokie Skoki > 4 Poziomy > 4 Wieże !

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tym razem mam do zaprezentowania mapę stworzoną na podstawie grze IcyTower.

Czyli na mapie panuje jedna zasada: Skaczemy tylko do góry wzdłuż ściany!

naszym zadaniem będzie przejście 4 wież ,które nie różnią się trudnościa.

Różnią się jedynie wyglądem! Na Mapie może grać 1 lub nawet 100 ^^

Zachęcam do komentowania! Na początku mapy znajdziecie Spawn na ,którym

wszystko opisałem przed rozpoczęciem "gry" nie zapomnijcie odebrać na spawnie

bonusu ,który daje wysokie skakanie!

Na mapie: Włącz Creative + Wyłącz potwory i zwierzęta!

❥ Download

http://www.mediafire.com/download/hvd6fqlz2vj4rd4/Parkour_Icy_Tower_By_S0NikX.rar
❥ Skan
https://www.virustotal.com/pl/file/7494fd0db54711338dfdd52faf32d66201f7c12df070042638bf9459ada5e9d9/analysis/1373810493/
Życzę miłej zabawy! Mam nadzieję ,że będziecie mapę oceniać. Gdyby były błędy pisać.
0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Znawca
Opublikowano

Super mapka, tylko mam do ciebie jedną prośbę: Zamiast zawartość foleru z mapą dawać do archiwum .rar, wrzuć tam po prostu folder z tą mapą, będzie to o wiele łatwiejsze i wygodniejsze dla nas - użytkowników.

Pozdrawiam

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Mapa bardzo fajna, jednak można było dać dłuższe bloki, mam na myśli to:

_______

A nie tylko podwójne ;) Byłoby chyba trochę lepiej.

Własnie pobieram mapkę i zobaczymy jak to wypadnie ;)

343731479829004887779.png

Znawca
Opublikowano

Świetna mapka już pobieram :D

Nie ma to jak ocenianie mapki przed wypróbowaniem jej... :F

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Mapa mi się podoba, aczkolwiek ulepszyłbym ją pod względem estetycznym, gdyż jest tu zastosowana mała ilość bloków, a ja lubię różnorodność.

Opublikowano

Mapa mi się podoba, aczkolwiek ulepszyłbym ją pod względem estetycznym, gdyż jest tu zastosowana mała ilość bloków, a ja lubię różnorodność.

W IcyTower Platformy do skakania wyżej były w jednym kolorze więc zrobilem tak samo ^^ Masz 4 Poziomy każdy wygląda inaczej. Myślę ,że nie jest aż tak tragicznie :D
0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Nie jest tragicznie, a mapa jest bardzo ładna. Nie wiem co inni od Ciebie chcą. Ważne, że się starałeś. Ja bardzo doceniam Twoją pracę i pewnie niedługo zagram z kolegami :) No i + oczywiście.

Opublikowano

Słabe. Co to jest, zainstalować sobie SPC i zbudować takie coś w kilkanaście minut. Naprawde wiele fajnych ulepszeń można by dodać. Jakieś bonusy jak: wydłużanie platform, wyższe skakanie na kilka sekund, teleport o kilka platform do góry. Czemu nie ma w niektórych miejscach tych platform długich na których można się zatrzymać (one były w icy towerze co 50 platform)? Nie dopracowana mapka.

Opublikowano

Według mnie mapka bardzo ciekawa, ogółem nie ma na co narzekać dlatego nie rozumie @up. Mapka fajna, lecz nie jest zbyt trudna, szybko się z nią uwinołem, Ale brawo za stworzwnie jej :)

Opublikowano

Słabe. Co to jest, zainstalować sobie SPC i zbudować takie coś w kilkanaście minut. Naprawde wiele fajnych ulepszeń można by dodać. Jakieś bonusy jak: wydłużanie platform, wyższe skakanie na kilka sekund, teleport o kilka platform do góry. Czemu nie ma w niektórych miejscach tych platform długich na których można się zatrzymać (one były w icy towerze co 50 platform)? Wgl nie dopracowana mapka.

Proszę nie pisz że ta mapa nie jest w ogóle dopracowana, bo jest. I nie krytykuj tak czyjejś pracy, bo chłopak miał pomysł i wykorzystał go bardzo dobrze. A tak w ogóle w Icy Tower normalnym masz jakieś teleporty na górę ? Nie wydaje mi się...

@Topic

Mapka bardzo dobrze wykonana. Mi się osobiście podoba. Pracuj nadal, bo twój kanał na You Tube jest naprawdę ciekawy. Łap lajka [:

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Proszę nie pisz że ta mapa nie jest w ogóle dopracowana, bo jest. I nie krytykuj tak czyjejś pracy, bo chłopak miał pomysł i wykorzystał go bardzo dobrze. A tak w ogóle w Icy Tower normalnym masz jakieś teleporty na górę ? Nie wydaje mi się...

@Topic

Mapka bardzo dobrze wykonana. Mi się osobiście podoba. Pracuj nadal, bo twój kanał na You Tube jest naprawdę ciekawy. Łap lajka [:

Pomysł dobry, ale wykonanie nie do końca mi pasuje. W Icy Towerze nie ma żadnych teleportów w góre, ale podałem taki przykład. Po prostu można by to urozmaicić.

Opublikowano

Pomysł dobry, ale wykonanie nie do końca mi pasuje. W Icy Towerze nie ma żadnych teleportów w góre, ale podałem taki przykład. Po prostu można by to urozmaicić.

W jakim celu teleport w górę? To bez sensu.. Skaczesz skaczesz i teleport w górę i tak co chwilę? Co ty chcesz mapę przejść w 1min?
0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

W jakim celu teleport w górę? To bez sensu.. Skaczesz skaczesz i teleport w górę i tak co chwilę? Co ty chcesz mapę przejść w 1min?

JA PIER********!!!! Przecież napisałem, że to tylko przykład! Nie musi być AKURAT czegoś takiego. I co ty myślisz, że to by miało być co kilka platform? Sporadycznie kurwa! A czytanie ze zrozumieniem się kłaniam, bo napisałem że to tylko przykład -.-

Opublikowano

JA PIER********!!!! Przecież napisałem, że to tylko przykład! Nie musi być AKURAT czegoś takiego. I co ty myślisz, że to by miało być co kilka platform? Sporadycznie kurwa! A czytanie ze zrozumieniem się kłaniam, bo napisałem że to tylko przykład -.-

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...