Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to mozliwe ?

władca10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy to możliwe znaleźć 12 diaxów (diamentów) w nie całe 15 min ? wykopałem w starej kopalni ok 5 a potem w skrzynkach w kopalni były w 2 chyba a w 3 złoto :)

Opublikowano

Możliwe ;) x-ray czy jakieś inne gówno i masz ich pod dostatkiem.

Yyy.. x-ray ? sory ale wytłumacz bo ja dopiero pare dni gram w minecrafta

Opublikowano

xray pokazuje surowce wokół diamenty, żelazo itp.

jak chcesz znaleźć diaxy weź do kopalni oswojonego wilka i kop w kierunku którym dłużej patrzył . wielokrotnie wilki przyłapywałem jak patrzą na rudy i może znajdą diamenty

edit: może faktycznie to losowe punkty ale patrzyłem przez xraya też w tamtym kierunku i były rudy

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up

To nie prawda z tymi wilkami.

A jak tak ?

xray pokazuje surowce wokół diamenty, żelazo itp.

jak chcesz znaleźć diaxy weź do kopalni oswojonego wilka i kop w kierunku którym dłużej patrzył . wielokrotnie wilki przyłapywałem jak patrzą na rudy i może znajdą diamenty

Ok dzięki możliwe że spróbuję :)

Opublikowano

@up ale xray to cheat. Nie powinno się go używać, bo tracisz przyjemność z grania.

A co do tematu, to myślę że jest to możliwe. Potrzeba bardzo dużo szczęścia.

Opublikowano

"wielokrotnie wilki przyłapywałem jak patrzą na rudy i może znajdą diamenty"

To poobserwuj te twoje wilki jeszcze parę lat i zobaczysz że jak wyciągniesz "stejka" to się zaczną gapić na ciebie...

Każde inne miejsce na które patrzy twój wilk to zawsze punkt losowy.

Jeśli chcesz mieć 100% szansy na znalezienie rudy diamentu to wykop 1 chunk od poziomu y=16 i w dół :_:

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Zadam 2 pytanie bo nie bd zakładał nastepnego tematu czy da się przyśpieszyć minecrafta bo mam lagi a pobierałem z internetu od jakiegoś typka nieznajomego

Opublikowano

Zadam 2 pytanie bo nie bd zakładał nastepnego tematu czy da się przyśpieszyć minecrafta bo mam lagi a pobierałem z internetu od jakiegoś typka nieznajomego

Przypisz więcej Ram minecraft'owi oraz wyłącz zbędne procesy (Programy) Na czas grania, Bardzo pomoże również instalacja optifine, Poprawi wydajność o jakieś 200% :)

Opublikowano

Przypisz więcej Ram minecraft'owi oraz wyłącz zbędne procesy (Programy) Na czas grania, Bardzo pomoże również instalacja optifine, Poprawi wydajność o jakieś 200% :)

A takie pytanko jak przypisać ?

Opublikowano

Najłatwiej jakimś launcherem. np Magic Launcher.

Optifine powinien sam załatwić sprawe

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

premium czy pirat (kupiłeś)? i jaka wersja?

pirat 1.5.2

Kurw* !! dedłem w minecrafcie straciłem żelazne eq 64 sztabki żelaza 30 złota 12 diaxów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...