Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na początek dobrze gram ? ;_;

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze to bardzo słabo.

Przeciwny team był bardzo słaby + AFK.

Robiłeś hybryde Ashe.

Ashe to adc którego trzeba robić pod psyhical attack, speed attack i lifesteal.

Opublikowano

Bardzo, bardzo słabo. 2/10 to bardzo ujemne ratio, będziesz miał przez nie potem problemy. A ten build to porażka. Mallet na Ashe wtf. Może następnym razem poczytaj poradniki przed grą.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jak się patrze na itemy to mi się płakać chcę... No ale cóż, zaczynasz dopiero grę. Nie rób itemów na oko. To co wyszło to porażka. No ale cóż, na low lvl daje rade nawet kha'zix pod ap. Rób ją pod AD, Ostrze Nieskończoności to core. Frozen Malleta (Lodowy młot) nie kupuj, od tego masz Q. Poczytaj kilka poradników. Poucz się farmić a będzie wszystko git.

Opublikowano

Build... rób tak 2 dorany buty na speed Krwiopijca Widmo Nieskończoności Szept i Huragan . Pracuj nad farmą

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jeśli myślisz że mając 17/1 staty jesteś już prosem, i możesz wstąpic do fnaticu, to przykro mi ;D masz pewnie ok 5 lvl. Po pierwsze strasznie mało winów w stosunku do gier (co już znaczy, że po prostu ta gra była najwyzczajniej łatwa, mając TAKIE DURNE ITEMY, miales po prostu farta, bo przeciwnicy byli jeszcze gorsi). Po drugie nie rób itemów na oko, na Twoim lvlu to jest po prostu tragedia, możesz robić na oko, jak już gre ogarniesz i wiesz co się kupuje na poszczególne postacie. Przed każdą grą, wejdź w google i poszukaj odpowiedniego buildu. Polecam też stronę probuilds.net na której wpisujesz championa i wyskakują Ci ostatnie gry nią, profesjonalnych graczy. Możesz sobie podpatrzeć build, ale to też dość ryzykowne jeśli jesteś newbie, bo trzeba jednak troche ogarniać to co oni budują. Podsumowując, przed każdą grą nową postacią czytaj poradniki, nie rób itemów na ŚLEPO.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ludzie, on ma 6 lvl. Najpierw zacznij od ściągnięcia dobrego buildu, lecisz na bota i budujesz full attack speed i attack damage + lifesteal.

Build jest słaby ale dobrze że na pierwszy raz osiągnąłeś dobre statystyki mimo że przeciwnik nie był wymagający. Zaczynasz dopiero gre, masz prawo się mylić z buildem.

mobafire.com sprawdź sobie buildy.

Opublikowano

Jeśli myślisz że mając 17/1 staty jesteś już prosem, i możesz wstąpic do fnaticu, to przykro mi ;D masz pewnie ok 5 lvl. Po pierwsze strasznie mało winów w stosunku do gier (co już znaczy, że po prostu ta gra była najwyzczajniej łatwa, mając TAKIE DURNE ITEMY, miales po prostu farta, bo przeciwnicy byli jeszcze gorsi). Po drugie nie rób itemów na oko, na Twoim lvlu to jest po prostu tragedia, możesz robić na oko, jak już gre ogarniesz i wiesz co się kupuje na poszczególne postacie. Przed każdą grą, wejdź w google i poszukaj odpowiedniego buildu. Polecam też stronę probuilds.net na której wpisujesz championa i wyskakują Ci ostatnie gry nią, profesjonalnych graczy. Możesz sobie podpatrzeć build, ale to też dość ryzykowne jeśli jesteś newbie, bo trzeba jednak troche ogarniać to co oni budują. Podsumowując, przed każdą grą nową postacią czytaj poradniki, nie rób itemów na ŚLEPO.

No tak, przecież Ty to wszystko wiedziałeś na 6 lvl, i byłeś prosem.

jak dla mnie to ten gostek świetnie gra jak na 6 lvl i to, że z takim buildem osiągnął takie staty, to jest już coś.

Czy on coś takiego napisał, że jest prosem i chce dojść do jakiejś drużyny ? nie więc zamknij się ... prosze Cie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Szczerze to bardzo słabo.

Przeciwny team był bardzo słaby + AFK.

Robiłeś hybryde Ashe.

Ashe to adc którego trzeba robić pod psyhical attack, speed attack i lifesteal.

Zrozum że to dopiero 6 lvl i nie ogarnia wszystkiego.

Co do tematu, nawet nieźle jak na ten poziom.

Opublikowano

No tak, przecież Ty to wszystko wiedziałeś na 6 lvl, i byłeś prosem.

jak dla mnie to ten gostek świetnie gra jak na 6 lvl i to, że z takim buildem osiągnął takie staty, to jest już coś.

Czy on coś takiego napisał, że jest prosem i chce dojść do jakiejś drużyny ? nie więc zamknij się ... prosze Cie.

propsy dla Ciebie ;)

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

@off

Haha :D Niby taki pro jesteś a buildy na stronkach znajdujesz.

@topic

Moim zdaniem całkiem dobrze, tylko zmień build.

Opublikowano

Trochę (bardzo) słaby bulid , słabo z lasthitami (support miał więcej lasthitów ? o.O) . Poćwicz trochę i przed każdym meczem zobacz bulid/poradnik do danej postaci . Powodzenia !

giphy.gif ­

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie że on ma dopiero 6lvl?! Czy wy na 6lvlu wiedzieliście już wszystko, mieliście 10 fragów i 3 penty w jednym meczu? No właśnie, nie, więc STFU.

To i tak cud że z takim buildem miał takie staty, gz. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

@up

Ty nie znasz logiki tutejszych userów, oni mają w Lolu 31 lvl, mając 16 killi 4 penty, oraz mając 21412 dedów, nie ginąc przy tym ani razu.

Oni przecież na 1 lvl mieli 1205261409192:0 i wiedzieli wszystko.

@top

gratki jeszcze raz ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

Ty nie znasz logiki tutejszych userów, oni mają w Lolu 31 lvl, mając 16 killi 4 penty, oraz mając 21412 dedów, nie ginąc przy tym ani razu.

@top

gratki jeszcze raz ...

Ogar on sie zapytał czy dobrze gra to mu odpowiadamy że grał może i ok ale build jest mega chujowy...

Właściwie to możesz kupować te rekomendowane itemki one do 30lv dają rade ;D

Opublikowano

Grasz b. słabo masz 2 winy na 12 gier (dobrało ci marchewki, cebule i ziemniaki przeciwko) Build do dupy nie wiem jak wbiłeś te 17 killi, chyba na ksach

@up

@top

gratki jeszcze raz ...

Jak ja zaczynałem to po pierwsze nei grałem ashe bo wiem ze to śmierdzi. Robiłem full ad masterka i moja 3 gra to było 11/4 chyba

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wracam po długiej przerwie , nie grałem bardzo długo w lola . To mecz który grałem ok. 10 minut temu :)teemo.jpg

Kupuj polecane itemy prosze ...

ahahahah 2 rabadony i juz 3 skladal debiul

idioto pierdolony to sie nie stackuje, opisy itemow to sie czyta

zgłoszony ...

Opublikowano

twój build jest bardzo dobry.

sam taki robie grając w diamencie

polecam, z grzybków po 2k dmg bijemy

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

ale zobacz , jak mi się tak dobrze gra i wygrywam to czemu miałbym to zmienić ?

Nie zmieniaj go i nie słuchaj noobów z tego forum. Dobry masz build.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...