Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor i Karta Graficzna

Lajfys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy AMD Radeon 7850 HD i Intel core i3 3.30GHZ z zasilaczem 500w da rade ?

a i przy okazji zlozyl by mi ktos niedrogi sprzet z powyzsza karta graficzna i prockiem albo karta moze byc w ostatecznosci 7770-7790

z góry dzięki

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Budżet to 1.500zł ale bardzo bym chciał aby byl ten i3 i jakas sensowna karta bo naprzyklad w rtv agd byl zestaw od ntt. Z I3 tylko ze karta do zmiany bo byla to Nvidia gt 650 bodajze 6ramu i ta i3 takze moze cos wymyslicie z tym co napisalem brdzo bym cchial

Sry za bledy tablet

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

no to fajnie a mógłby mi ktoś złożyć jakiś taki fajny zestaw do 1.5k bardzo bym prosił

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

@Bozydar12

wszystko mi się podoba ale mam pytanie gdybym sprobowal tego G2020 podkrecic to bylby cos porownywalny z i3?

@Ciasteczko +za chęci twoj zestaw tez mi sie podoba :)

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

@Bozydar12

wszystko mi się podoba ale mam pytanie gdybym sprobowal tego G2020 podkrecic to bylby cos porownywalny z i3?

@Ciasteczko +za chęci twoj zestaw tez mi sie podoba :)

Zarówno Pentium jak i i3 są zablokowane. Coś tam przez BCLK wydusisz, ale niewiele to da.

Zresztą i3 to podkręcony Pentium + HT, któe przydaje się tylko w aplikacjach wykorzystujących więcej niż 2 rdzenie.

Opublikowano

Co do bfa będziesz miał ściny na multiplayer +/- 64 graczy. Ale na 32 da rade :).

Nie pograsz sobie w FHD ale tak na low/medium stabilnie.

Z resztą nic innego nie weźmiesz w tej cenie. No chyba że pod amd ale to cenka już wgl..

graphic.png
Opublikowano

jeszcze jedno pytanie wlasciwie dwa co gdybym sobie wzial ta HD7790 ale od xfx'a

i po drugie co jak bym ja podkrecil jka da rade bo naprzyklad na youtubie widzialem filmik jak gosc z tym prockiem i z HD7770 (podkreconym) w bf'ie na singlu wyciagał high i 50-60 fps mozliwe ?

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Nie meczysz ale temp. w xfx sa / jest wysoka.

Nie polecam lepiej brac cos zaufanego asus itd. Pewne firmy a nie wezmiesz xfx i potem sie bedziesz dziwic czemu mam nw. 90 stopni na karcie.

O/C w 7770 jest o 7-10 fpsow wieszke ( na necie jest filmik jak koles podkrecal ) ale temp idzie o 6-12 stopni do gory.

graphic.png
Opublikowano

@up dobra nie będe kombinowal biore ten zestaw od Bozegodara a jak nie to widzialem praktycznie to samo z wyjatkiem karty graficzne jbyla to nvidia gt650 w mediaexpert od NTT na 1200zl

@CLOSE

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...