Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kosmo lagi ;d

OverNuker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komp 2g ram ge force 9800 gt 512 intel 4 cpu 3.0 tnie nawet na minimalnych ;c jakies porady ? komp czysty wlaczona gra przez game boostera i nic ;d

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

W mieście tylko masz lagi a w innych lokacjach nie masz? CPU dwu czy jednordzeniowy? Albo wina sprzętu albo od gry jeśli w mieście masz lagi.

Opublikowano

2 rdzenie w miescie jak mam max grafe lagi jak chuuu.... ;d zmiana na najnizsze nie pomaga po za miastem mam max detale i gra chodzi bardzo plynnie

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Mam podobny sprzęt, trochę nawet słabszy. Gram na mniej niż średnich ustawieniach i mam tak jak u Ciebie - w mieście tnie, za miastem wszystko płynnie chodzi.

Myślę, że nic z tym nie zrobisz, bo jednak każda postać w Neverwinterze wygląda inaczej i komp musi to wszystko wczytać - dlatego tak przycina, tym bardziej jak jest dużo osób online.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Lagi są od wolnego internetu albo źle działającego serwera gry. Mało FPSów to wina komputera, więc piszcie dokładniej bo nie wiadomo o czym piszecie :x

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

To wina słabo zoptymalizowanej gry. W mieście mam około 30 FPS-ów, a poza nim 50.

Lagi występują także gdy gra się w trybie okna. Spróbujcie przełączyć na Pełen Ekran.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...