Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łotrzyk, robić od nowa postać?

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ... otóż mam 22 i pół lvl łotrzyka ... mam ok. 4 golda i nawet dobre eq.

jest tylko 1 problem. Wybrałem straznika (tego tanka) zamiast kleryka ;f czy kupić może nowego pomocnika ?

@EDIT

tylko bym musiał wtedy od nowa expić kompana ;f

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Hejka ... otóż mam 22 i pół lvl łotrzyka ... mam ok. 4 golda i nawet dobre eq.

jest tylko 1 problem. Wybrałem straznika (tego tanka) zamiast kleryka ;f czy kupić może nowego pomocnika ?

@EDIT

tylko bym musiał wtedy od nowa expić kompana ;f

Możesz mieć tyle kompanów ile chcesz, ale tylko jednego możesz mieć założonego. Level kompanów wbija się bardzo szybko.

Opublikowano

a tak wgl to co to ad ?? (astralne diamenty ?) a jak tak to gdzie mogę kupić tych kompanów za ad ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a tak wgl to co to ad ?? (astralne diamenty ?) a jak tak to gdzie mogę kupić tych kompanów za ad ?

W domu aukcyjnym (AH).

Opublikowano

Diamentów nie wydawaj na takie coś. Zostaw to na epickie eq(jak koleżanka mówi), czy też po prostu je zbieraj i wymieniaj na ZEN. 2G to bardzo mało. Pochodzisz na instancje i bardzo szybko Ci się zwróci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...