Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare dobre Newlongju2 - Reaktywacja ?

wariat019

newlongju2  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? reaktywowa? newlongju2 ?

• TAK
      18
    • Nie, mamy lepsze serwery
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!! Moi drodzy, chciałbym zrobić serwer taki jak newlongju2 bo jak wiadomo to klasyk. Jestem w stanie wykonać coś takiego lecz chciałbym abyście pomogli mi przypomnieć co tam było .

Proszę o wysyłanie wszystkich rzeczy na [email protected] . Jestem w stanie wykonać taki serwer i przenieść was w stare czasy . Pozdrawiam !

Fhdd.png

Opublikowano

Nie "przeniesiesz nas w stare czasy"

Te stare serwery tworzyli ludzie którzy tam grali i to dzięki nim był taki zajebisty klimat.

Odwzorujesz takich samych handlarzy, raty, drop, mapy ale to nadal nie będzie stare dobre newlongju ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie "przeniesiesz nas w stare czasy"

Te stare serwery tworzyli ludzie którzy tam grali i to dzięki nim był taki zajebisty klimat.

Odwzorujesz takich samych handlarzy, raty, drop, mapy ale to nadal nie będzie stare dobre newlongju ;)

Dlaczego by nie spróbować ... ahh te 10 fmsow z besta :D bitwa z chinolami pod DT :D

Fhdd.png

Opublikowano

Jak dla mnie mogę spróbować i te skile na G co się wbijało na 70 lvl i później nie było kasy na eq jeżeli uda ci się zrobić taki sam to na 100% zagram powodzenia

Jak coś możesz troche dodać nowych rzeczy np nation war jak na sg eventy :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W sumie to tak już jest, że stare servery odchodzą, a nowe przychodzą. Mi osobiście i tak najbardziej się podobał stary, dobry SDLongju i wiem, że już nigdy na tak fajnym servie nie zagram.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...