Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rasa pod klase

Piotrek172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema!
Mam takie pytanie. Nie wiedziałem na początku za bardzo i zrobiłem sobie połelfa rouga. i teraz pytanie. W miarę mi się nim gra. Jak dalej będę grę kontynuował bardzo będę w plecy?? Na razie 20lvl wbity. I zastanawiam sie czy odnowa zrobić jakaś inną rasę ( jaką?) po tą klasę. W pvp i pvm będę mieć bardzo w plecy jak będę grał pół elfem a nie łotrem?

Opublikowano

SIema!

Mam takie pytanie. Nie wiedziałem na początku za bardzo i zrobiłem sobie połelfa rouga. i teraz pytanie. W miarę mi się nim gra. Jak dalej będę grę kontynuował bardzo będę w plecy?? Na razie 20lvl wbity. I zastanawiam sie czy odnowa zrobić jakaś inną rasę ( jaką?) po tą klasę. W pvp i pvm będę mieć bardzo w plecy jak będę grał pół elfem a nie łotrem?

Na pewno, najlepszym dla łotra klasą jest niewątpliwie Niziołek na end game półelfem będziesz miał trudności.

Opublikowano

No ale w jakim sensie trudności? Z czarami? Czy czym?

PS:

Jak wygrałem event ma mapie to jak mam nagrody odebrać?

Bonusami rasowymi. Automatycznie dostajesz nagrody.

Opublikowano

Wybrales najgorsze z mozliwych, lepiej zebys zmienil polecam niziolka lub mozesz zaryzykowac pol-orka(ale to brzydal xD)

Opublikowano

Hmm a może ktoś mi powiedzieć czego nie mam drowa dostępnego podczas tworzenia postaci?

Jest on tylko dostępny dla graczy premium, wkrótce będzie dostępny dla wszystkich za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...