Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mogą mnie wykryś na OS?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś dostał bana używająć TYLKO I WYŁACZNIE OpenStealth? pozdrawiam

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Tak, bywały takie przypadki, mój znajomy sam wyłapał warna używając tylko OS'a

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Tak, bywały takie przypadki, mój znajomy sam wyłapał warna używając tylko OS'a

A czym bezpieczniej? IBot czy OS?

Więcej na PW.

Opublikowano

A czym bezpieczniej? IBot czy OS?

Jedno i to samo ... teraz już nic nie jest bezpieczne.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Mam konto 10dronów, full havoc, drony na 16lv. Chciialbym tylko do 21PP dobic. Bocic na 21PP czy sie nie oplaca?

Więcej na PW.

Opublikowano

Mam konto 10dronów, full havoc, drony na 16lv. Chciialbym tylko do 21PP dobic. Bocic na 21PP czy sie nie oplaca?

A chcesz dostać bana ?, razczej ich nowy system jest dobry, nawet bardzo dobry :P

Nie opłaca raczej odpalać jak juz ma się tak dobre konto, ja bym wolał nie bocić tylko os na wyloty ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/989637-dyskusja-ban/page-11

Opublikowano

Zwróć uwagę że podczas bocenia możesz wyłapać PB, przemyśl czy warto lepiej sobie sam odrób to ręcznie lub konto sprzedaj.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Właśnie, że konta sprzedać nie chce, ale samemu tez nie chce mi sie nabijac te 25PP. nie wiem jak ;) A moze PixelBot?

Więcej na PW.

Opublikowano

Właśnie, że konta sprzedać nie chce, ale samemu tez nie chce mi sie nabijac te 25PP. nie wiem jak ;) A moze PixelBot?

Tego się nawet nie opłaca pobierać, zyski marne, zerowe można by rzec.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ze względu na to ze kbot jest offline to pieprze takie latanie... wchodze na konta 2x dziennie rano i wieczór zeby sprzedac surki i wyslac je ze skylaba... moje skromne zdanie jest takie albo bocic albo męczyc pół dnia kubiki...

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

No a wy teraz co zamiast puszczania bota robicie? :)

Sprzedaje konta :) Jedno już poszło teraz drugie ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No a wy teraz co zamiast puszczania bota robicie? :)

Zbieram ręcznie palke i robię zety. Wpadają CDD i urka. Robię od jakiegoś czasu tak, na moje szczęście warna nie dostałem ^^
Opublikowano

Zbieram ręcznie palke i robię zety. Wpadają CDD i urka. Robię od jakiegoś czasu tak, na moje szczęście warna nie dostałem ^^

A nie lepiej bić ręcznie na x-7? mi 4,5k na h wychodzi

Więcej na PW.

Opublikowano

A nie lepiej bić ręcznie na x-7? mi 4,5k na h wychodzi

Każdy ma swój sposób na grę, on jak widać woli zbierać palladium i z energi składać wrota ;) W sumie to palladium takim głupim pomysłem nie jest.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Każdy ma swój sposób na grę, on jak widać woli zbierać palladium i z energi składać wrota ;) W sumie to palladium takim głupim pomysłem nie jest.

A powiedzdcie mi: mam 8PP. I kupic sobie premkę i Kamikadze czy nadal zbierac PP?

Więcej na PW.

Opublikowano

A powiedzdcie mi: mam 8PP. I kupic sobie premkę i Kamikadze czy nadal zbierac PP?

Premium kamikaze i zbierasz urkę na profil ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jeśli grasz na malutkim serverze i jest troche wolnych kubików to kup sobie ta premke i kamikadze. Szybko uzbierasz na PP + duzo PD i jeszcze ci sie zwróci :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Serwer PL3 :)

Powoli zaczynamy odchodzić od tematu. Odpisz mi na PW. I tak uważam że premium + kamikadze to najlepsze rozwiązanie na dobry zarobek bez bota.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

merkava kbot, kerkava, kos,

za ibot i os bana raczej nie dostaniesz....

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Za OS i Merkavę sypały się bany ale jest to głównie związane z palką a raczej tym że programy były jeszcze podkręcane przez CheatEngine - zbieranie było rewelacyjne ale aż za bardzo i to często całą dobę. Kolejną wtopą było zaznaczanie wrogich graczy z połowy mapy. Jeśli ktoś używał tylko "wspomagacze" i to z głową bana nie dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...