Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Udyr

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema wczoraj kupiłem udyra , i nie ogarniam ;_; 1 mecz na drafcie normalu skonczylem 2/10.... jeszcze nunu mi taka counter jungle jebnol że ... Prosze doświadczonych graczy o podanie combosow i buildow (jungla) i sposob maxowania skilli.

Opublikowano

Polecam budować udyra w jungli pod trygrysa.Runki oraz specjalizacje coś takiego : http://www.probuilds.net/guide/EUW/935479544/20234739

Możesz zaczynać od maczety albo dorany bo włączająć tygrysa i zaraz po tym zolwia nie tracimy prawie wogole hp

Tygrys będzie raczej za ciężki dla niego jako nowego udyra.... polecam budować się teraz pod feniksa, tutek masz pod moją sygną w spoilerze.

Do tego z doranem można zacząć albo b.dobrze, albo b.chujowo i mamy już zjebaną jungle.

Opublikowano

Tygrys będzie raczej za ciężki dla niego jako nowego udyra.... polecam budować się teraz pod feniksa, tutek masz pod moją sygną w spoilerze.

Do tego z doranem można zacząć albo b.dobrze, albo b.chujowo i mamy już zjebaną jungle.

Nie rozumiem co jest ciężkiego z tygrysem?Lepiej robić pod tygrysa po zadajemy dużo więcej obrażeń podczas ganków.A jeżeli chodzi o dorana jak można zacząć chujowo?Robimy 1 buffa prosimy o smiteless i jemy ciastko.Lecimy odrazu na 2 buffa przym zaczynamy z tygrysem i odrazu przelaczamy sie na zolwia i tak ciagle. Nie tracimy prawie wogole hp ,dzieki lifstealowi z zolwia i dorana

Opublikowano

Musisz byc przede wszystkim szybki bo jesli udyr nie dobiegnie do ofiary to po zawodach. Moze wyprobuj sobie pierw go na topie zeby ogarnac wszystkie skile. Gangujesz wbijajac na "E' stunujesz potem szybko zmieniasz na "Q" i ucieksz na "w"

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...