Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolega kupuje mi suby na yt

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega codziennie kupuje mi widzów na enchant views. Nie chcę mieć pustej subówki tak jak on. Jak mam się przed tym uchronić?

Opublikowano

up ale ja mam dużo więcej widzów od niego i ból dupy że się nagrywać nie potrafi dziecko przed mutacją itp.

Mam już 150 subów od niego :/

co do tego 2 rozwiązania. Zrobił bym tak gdyby mieszkał do 50km odemnie a on na 2 końcu polski mieszka :/

Opublikowano

up ja mam dużo więcej widzów i bardzo dużo grono aktywnych. Wyciągam 50$ w 3 miesiące przez co nie ma mowy o zamknięciu kanału. Psuje mi to tylko statystyki.

Opublikowano

up niby racja ale statystyki mi psuje :/ zrobie kilka odcinków że to oni mi robią żeby nie było że kupuje sobie

2x up JurixPL Nigdy nie miałem ostrzeżeń

Opublikowano

Stawki są zależne od oferty, kliknięć w reklamy, wyświetleń itp. Nie istnieje coś takiego jak ściśle określona stawka zależy od reklamodawcy ile da za 1 wyświetlenie albo kliknięcie.

Opublikowano

nie spamcie o reklamach tylko odpowiadajcie na moje zadane pytanie...
na innym forum zamkneli moj temat bo wlasciciel forum jest dobrym znajomym tego co kupuje wiec licze na wasza pomoc
2x up kto ci takie bajki naopowiadał? pewnie ta pani z avatara.

Edit:

Wczoraj o godzinie 12 miałem 1025 widzów

http://www.youtube.com/JurixPL (to nie jest reklama)

Nie wiem kiedy mu się znudzi ale tego kanału nie opuszczę bo mam wiernych widzów oraz dobre partnerstwo

Opublikowano

up co to wnosi do tematu? mowie ze nubek kupuje mi codziennie po 50-200 subów a ja chce mieć prawdziwych widzów...

Opublikowano

f5

pomoże ktos? widze ze nawet ludziom nie chce postów nabijać

Opublikowano

hehe Tylko właśnie mu chodzi o to żebym miał 10 000 subów a po 1k wyśw żeby ludzie widzieli że mam pustą subówke jak u co niektórych :/ on to mi robi na złość a nie bo mnie kocha (przynajmniej mi się tak wydaje bo tak to odczuwam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...