Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

setwery priv. Klasy

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie mam. To jak tak mowisz. Teraz mnie nie ma w domu wiec jeszcze coś sie moze poprawi na rheris bo mam full abs i mi bija po uj wie ile a ja po 1000 mam nadzieje ze to poprawili.

Zbieram -

Opublikowano

Oczywiście to zależy od serwera, bonów jakie na nim są, roski itp. Bo np. na serwie możesz mieć 100k hp a ze skilli walisz po 30k to wtedy taki healler ssie bo te leczenie 5k gówno daje. Ogólnie BM jest przystosowany do pvp ale nie na każdym serwie jest najlepszy. Ktoś pisał na górze, że archer jest dobry na BMa... gorszych bzdur nie słyszałem. Zarówno Archer jak i BM to postacie bijące z daleka z tym, że bm obojętnie jak jest daleko to bije TYLE SAMO a archer im dalej tym mniej bija... Jak archer ucieka to bmem sobie tylko za nim biegamy i duch go bije... i archer ma taką długą animację skilli, że jak chce jakiegoś użyć to BMem mu wciśniemy 2. To kto jest dobry na BMa? Na pewno WP jest dosyć dobra na BMa ponieważ mu gasi ochronke i jak BM wpadnie pod miecz to może mieć ciężko(hity+palec... bez wira). Niby Body z dużą ilością przeszywy powinien sobie z bmem dobrze radzić ale powiem szczerze, że nigdy bmem z wojami nie miałem problemów. Healler trochę za mało bije BMowi bo jak ten ma ochronkę i full absy to healler może go połaskotać (owszem sam się będzie leczył i będzie długie pvp ale raczej przegra). Moim zdaniem z BMem można spokojnie wygrać smokiem. Wiem, że nie ma niby nic takiego co by kontrowało BMa Ale bez absu na dzwony bijemy bardzo dużo z hitów(więcej niż body nawet czasami)+ skille z krytem i możemy spokojnie wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...