Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak waszym zdaniem powinien wygłądac serwer do terrari?

Kenonim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

w tym temacie piszcie jaki serwer do terrari byscie chcieli, co ma sie na nim znajdowac i jak powinien wygladac. :P

Opublikowano

Zawsze chciałem zrobić serwer BattleCastle, ale brak czasu mi doskwiera.

Dwa zamki, gdzie gracze zbierają się przeciwko sobie.

Czyste PvP w drużynach. :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

@Up

Oooo uwielbiam takie serwery, garłem na wielu takich ale po 2-3 dniach padały, więc może ktoś tym razem zrobi jakiś dobry serwer PvP.

Opublikowano

Mamy bardzo dużo pluginów do Terrari, większość serwerów nie potrafi z tego skorzystać !

Radziłbym zainwestować w dedyka (na ycraft można zakupić na ile się chcę dni) wystarczy np. 10 dni a dalej Vipy itd... napędzą serwer dalej :)

Chciałbym zobaczyć ograniczone moby, serwery z tym przesadzają rozumiem, Terraria taka już jest ale można je ograniczyć i pójść w strony budownictwa.

Opublikowano

2 zamki, ale niektóry stuff zabroniony, żeby każdy miał szanse ze swoim, czyli np. excalibur, minishark, różnie. Chyba, że byłby jakiś serwerowy, rozdawany i by sie go traciło by wyjściu/śmierci.

Opublikowano

Dwa zamki, Capture The Flag, BvB (zniszcz np. 10 obsidianu u przeciwnika), SkyPvP(coś jak dwa zamki tylko że na latających wyspach, większych, więcej surowców.)

blyat

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...