Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TEMERIA! PVP + FRAKCJE 64GB RAM, 150 SLOT NO PREMIUM DZIENNIE LOSUJEMY GIFTCODE!

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprzednia reklama jest nie wazna, w zwiazku z zgriefowaniem

serwera przez jednego z

adminow jesli bedzie wiecej graczy ustawimy 250 slot

56902295907634653440.png
96239048562199708947.png
25334567911376112106.png
14746809676509740254.png
56902295907634653440.png

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Autor Tematu sobie chyba z nas żarty robi nie ma serwera który ma 64GB Ramy max 32GB ram jest maszyna dedykowana po tym aspekcie nie wbiję na serwa i śmiem sądzić że ten GiftCode to FAKE bo kto mądry co dziennie 100 zł wywala w błoto na GiftCoda dla kogoś....

Opublikowano

Buahahahaha, gomc.pl to jest subdomena do OwnServer.pl a oni nie sprzedają 150 slotowych serwerów, max 45. To jakiś żart :D ?

Aby nie było, cytat z OwnServer.pl

Posiadając wersję serwera 1.3 bądź nowszą (1.3+, 1.4+, 1.5+, i tak dalej ) możesz skorzystać z wpisów domen które oferujemy za darmo.

Wybierasz nazwę ( tak zwany Alias ) dla domeny którą oferujemy (gomc.pl) i będziesz mógł się łączyć na serwer za jej pomocą bez podawania portów.

Oczywiście jest to dodatkowy adres serwera i stary adres serwera jest cały czas aktywny.

b_560_95_2.png

Opublikowano

Serwer ciekawy ale niestety nie zagram nie w moim stylu :D

Luknij ----------------> https://craftserve.pl/r/11f1tuja

Rozumiem, mamy nadzieje że znajdziesz coś w swoim stylu, my przynajmiej się staramy aby każdemu pasowało :], jednak dzięki za opinie, to nas motywuje do pracy.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Buahahahaha, gomc.pl to jest subdomena do OwnServer.pl a oni nie sprzedają 150 slotowych serwerów, max 45. To jakiś żart :D ?

Aby nie było, cytat z OwnServer.pl

Posiadając wersję serwera 1.3 bądź nowszą (1.3+, 1.4+, 1.5+, i tak dalej ) możesz skorzystać z wpisów domen które oferujemy za darmo.

Wybierasz nazwę ( tak zwany Alias ) dla domeny którą oferujemy (gomc.pl) i będziesz mógł się łączyć na serwer za jej pomocą bez podawania portów.

Oczywiście jest to dodatkowy adres serwera i stary adres serwera jest cały czas aktywny.

Help desk piszesz, i robią ale płacisz dodatkowo za obsługę, pozdro.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Help desk piszesz, i robią ale płacisz dodatkowo za obsługę, pozdro.

Co nie zmienia faktu ze masz zero pojęcia o serwerach cytuje temat "TEMERIA! PVP + FRAKCJE 64GB RAM, 150 SLOT NO PREMIUM DZIENNIE LOSUJEMY GIFTCODE!" Nie ma serwera Nawet dedykowanego co ma 64GB ram ....

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze masz zero pojęcia o serwerach cytuje temat "TEMERIA! PVP + FRAKCJE 64GB RAM, 150 SLOT NO PREMIUM DZIENNIE LOSUJEMY GIFTCODE!" Nie ma serwera Nawet dedykowanego co ma 64GB ram ....

no tak, bo muszę mieć pojęcie i nie potrzebuje teamu do serwera?, pomyśl, po za tym jest 48gb ram, ale moge sam dokupić kość.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

no tak, bo muszę mieć pojęcie i nie potrzebuje teamu do serwera?, pomyśl, po za tym jest 48gb ram, ale moge sam dokupić kość.

Nie ma takiej możliwości ponieważ ty wykupiłeś serwer z serwerowni która oferuje max 32GB ram* (* dokładnie nie wiem czy tyle ale to max) więc nie wciskaj mi kitu bo nie ma możliwośći dokupienia ram do maszyny dedykowanej ponieważ max ram to 32GB a nie 48GB jak teraz wyżej to zmieniłeś koleś puknij się w łeb i nie ośmieszaj się pisząc takie rzeczy tak samo z tym GiftCodem tez Fake ponieważ kto mądry tygodniowo by 700zł na GiftCody wywalał .....

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości ponieważ ty wykupiłeś serwer z serwerowni która oferuje max 32GB ram* (* dokładnie nie wiem czy tyle ale to max) więc nie wciskaj mi kitu bo nie ma możliwośći dokupienia ram do maszyny dedykowanej ponieważ max ram to 32GB a nie 48GB jak teraz wyżej to zmieniłeś koleś puknij się w łeb i nie ośmieszaj się pisząc takie rzeczy tak samo z tym GiftCodem tez Fake ponieważ kto mądry tygodniowo by 700zł na GiftCody wywalał .....

Wiesz co to kolega + sklep internetowy?, na mpc już rozdawałem bf3 z tego sklepu. Potrafisz tylko krytykować, zrób coś swojego, ahh sory bieda? :[

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Wiesz co to kolega + sklep internetowy?, na mpc już rozdawałem bf3 z tego sklepu. Potrafisz tylko krytykować, zrób coś swojego, ahh sory bieda? :[

Nie ma to jak pisać na kogoś że jest biedna a mieć zero pojęcia o tej osobie. Dzieciaku zastanów się co piszesz bo i tak tym nie zabłyśniesz.Widać że nie masz pojęcia o serwerach pewno jak bym się spytał o konfiguracje jakiegoś nawet prostego pluginu nie miał byś zielonego pojęcia o tym.Śmiem to stwierdzić po twoim stylu pisania ponieważ zgasiłem cie wyżej gdy po wielu odpowiedziach wytłumaczyłem ci ,że max serwery Dedykowane są 32GB ram i nie ma żadnej większej maszyny ...a te texty typu Mam kolege który mi daje xxx wiesz ile ja już to razy słyszałem okey ale skoro twierdzisz ze wydajesz

Co dziennie gift code okey to obliczymy

za Gift code na pewno placisz 90zł + bo żaden mądry człowiek taniej nie sprzeda więc ja wezmę pod uwagę kwotę 95zł i przykład miesiąca lipca który ma 31dni

31dni*95zl=2945 zł

więc już widać że ten GiftCode jeden co dziennie to fake ponieważ musiał byś wywalać 2945 zł miesięcznie lub nawet więcej więc nikt ci nie uwierzy że dajesz co dziennie 1 GiftCoda FAKE !!

@Edit

cytuje jeszcze jedno twoje słowo "no tak, bo muszę mieć pojęcie i nie potrzebuje teamu do serwera" tutaj twierdzisz że nie masz nikogo w administracji serwera a w prezentacji serwera jasno jest napisane.

Administracja

Muras331

Dey

więc tam zapewne znajduje się twój nick i jakiegoś admina/Wlasciciela drugiego ;) więc sam się gubisz w swoich odpowiedziach

Opublikowano

Nie ma to jak pisać na kogoś że jest biedna a mieć zero pojęcia o tej osobie. Dzieciaku zastanów się co piszesz bo i tak tym nie zabłyśniesz.Widać że nie masz pojęcia o serwerach pewno jak bym się spytał o konfiguracje jakiegoś nawet prostego pluginu nie miał byś zielonego pojęcia o tym.Śmiem to stwierdzić po twoim stylu pisania ponieważ zgasiłem cie wyżej gdy po wielu odpowiedziach wytłumaczyłem ci ,że max serwery Dedykowane są 32GB ram i nie ma żadnej większej maszyny ...a te texty typu Mam kolege który mi daje xxx wiesz ile ja już to razy słyszałem okey ale skoro twierdzisz ze wydajesz

Co dziennie gift code okey to obliczymy

za Gift code na pewno placisz 90zł + bo żaden mądry człowiek taniej nie sprzeda więc ja wezmę pod uwagę kwotę 95zł i przykład miesiąca lipca który ma 31dni

31dni*95zl=2945 zł

więc już widać że ten GiftCode jeden co dziennie to fake ponieważ musiał byś wywalać 2945 zł miesięcznie lub nawet więcej więc nikt ci nie uwierzy że dajesz co dziennie 1 GiftCoda FAKE !!

Gdybyś chociaż raz wbił na serwer wiedziałbyś że przez 7 dni,

Nie ma to jak pisać na kogoś że jest biedna a mieć zero pojęcia o tej osobie.

A potem piszesz że nie znam się na serwerch, gdybyś potrafił czytać to zauważyłbyś że mam kontakty w sklepie internetowym z kluczami, no dawaj jakąś konfigurację :]

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Gdybyś chociaż raz wbił na serwer wiedziałbyś że przez 7 dni,

A potem piszesz że nie znam się na serwerch, gdybyś potrafił czytać to zauważyłbyś że mam kontakty w sklepie internetowym z kluczami, no dawaj jakąś konfigurację :]

"Gdybyś chociaż raz wbił na serwer wiedziałbyś że przez 7 dni," Udzielaj pełnych odpowiedzi bo z tej nic nie wynika ;)

Po drugi nawet jeżeli imasz rzekome kontakty w jakimś sklepie to i tak za darmo ci GiftCode nie dawają w to raczej nikt ci nie uwierzy więc się nie wspieraj bo to ci nic nie da w te losowanie dziennie gift code uwierzy tylko 5% użytkowników MPC którzy mają nie więcej niż 11 lat ...

tak samo jak pisałeś że nie masz nikogo w administracji sam się tym wkopałeś więc widać ze kłamiesz...

Opublikowano

no tak, bo muszę mieć pojęcie i nie potrzebuje teamu do serwera?,

To była odpowiedź na twój post z którego wynikało że nie istnieje takie coś jak team na moim serwerze. A i jeszcze jedno stwierdzasz że nie znam się na serwerach minecraft, bo powiedziałem coś fałszywego na temat maszyny? widocznie ty się nie znasz bo z tego co widzę to nie wiesz że serwer minecrafta to nie cała maszyna, tylko coś co używa maszyny...

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

To była odpowiedź na twój post z którego wynikało że nie istnieje takie coś jak team na moim serwerze. A i jeszcze jedno stwierdzasz że nie znam się na serwerach minecraft, bo powiedziałem coś fałszywego na temat maszyny? widocznie ty się nie znasz bo z tego co widzę to nie wiesz że serwer minecrafta to nie cała maszyna, tylko coś co używa maszyny...

Okey więc luknij sobię na odpowiedź w tym temacie użytkownika Polowicer 7 odpowiedź on pisał że gomc.pl to końcówka hostingu ownserver.pl a oni oferuja max serwery 45 slotowe i maszyny do 32GB ram

Info ze strony :

Aktualnie posiadamy maszyny dzierżawione w trzech lokalizacjach: Polskich (Warszawa, Łódź) oraz Europejskiej (Francja). Serwery są utrzymywane na maszynach typu

Intel Core i7 8x3.4 GHz

Intel Xeon Quad Core 8x3.4 GHz

Intel Xeon Quad Core 16x2.6 GHz

z ilością pamięci ram od 12 GB do 32 GB. Na maszynach wprowadzone są limity usług tak, aby nie występowały nadmierne obciążenia i jakość utrzymywała się na wysokim poziomie.

Aktualnie posiadamy maszyny dzierżawione w trzech lokalizacjach: Polskich (Warszawa, Łódź) oraz Europejskiej (Francja). Serwery są utrzymywane na maszynach typu

Intel Core i7 8x3.4 GHz

z ilością pamięci ram od 12 GB do 32 GB. Na maszynach wprowadzone są limity usług tak, aby nie występowały nadmierne obciążenia i jakość utrzymywała się na wysokim poziomie.

a w Temacie masz napisane 64GB ramy to już wiemy że robisz sobie z nas żarty po późniejszej dyskusji coś wspomniałeś o 48GB ram co jeż też zwykłym FAKE ponieważ jak można wyczytać z informacji na stronie OwnServer.pl oni oferują max 32GB i nie ma możliwości powiększenia !!!! więc przyznaj rację i nie wspieraj się nadal....

Opublikowano

Okey więc luknij sobię na odpowiedź w tym temacie użytkownika Polowicer 7 odpowiedź on pisał że gomc.pl to końcówka hostingu ownserver.pl a oni oferuja max serwery 45 slotowe i maszyny do 32GB ram

Info ze strony :

Intel Core i7 8x3.4 GHz

Intel Core i7 8x3.4 GHz

a w Temacie masz napisane 64GB ramy to już wiemy że robisz sobie z nas żarty po późniejszej dyskusji coś wspomniałeś o 48GB ram co jeż też zwykłym FAKE ponieważ jak można wyczytać z informacji na stronie OwnServer.pl oni oferują max 32GB i nie ma możliwości powiększenia !!!! więc przyznaj rację i nie wspieraj się nadal....

Tępy czy udajesz?, przyznałm że ściema a widze że chuja moje posty czytasz co chwile popełniasz błędy bo do końca nie doczytasz. MINECRAFT PRO wiesz co to? :)

http://www.ownserver.pl/index.php?opcja=tresc&openp=127

polecam

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Tępy czy udajesz?, przyznałm że ściema a widze że chuja moje posty czytasz co chwile popełniasz błędy bo do końca nie doczytasz. MINECRAFT PRO wiesz co to? :)

Na OwnServer.pl jest to rodzaj serwa Minecraft jaki oni proponują taka ich nazwa... i tutaj mamy

Minecraft PRO Polska 16 GB RAM do 8 GHz 300 zł 250 Slotów

Minecrat PRO Polska 8 GB RAM do 6 GHz 169 zł 150 Slotów MAX

Minecraft PRO Polska 4 GB RAM do 4 GHz 109 zł 80 Slotów MAX

na czerwono zaznaczyłem najprawdopodobniej jaki ty masz serwer a mogę tak sądzić ponieważ masz 150 slotów więc twoja maszyna może mieć max 8 GB a nie tak jak twierdzisz w temacie 64GB co jest zwykłym idiotyzmem

Opublikowano

Kretyn, po prostu kretyn. Nie wierze, znowu nabijasz post bo nie przeczytałeś. 2 klasa podstawówki?

Tępy czy udajesz?, przyznałm że ściema a widze że chuja moje posty czytasz co chwile popełniasz błędy bo do końca nie doczytasz. MINECRAFT PRO wiesz co to? :) http://www.ownserver...tresc&openp=127 polecam

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Kretyn, po prostu kretyn. Nie wierze, znowu nabijasz post bo nie przeczytałeś. 2 klasa podstawówki?

Okey skoro twierdzisz inaczej to prosze Pokaż mi gdzie oni Oferują rzekomą maszyne która ma więcej niż 32GB ramu nie wiem jak to wytłumaczysz najlepiej daj linka do ich strony i zacytuj fragment gdzie jest to opisane....

Opublikowano

Okey skoro twierdzisz inaczej to prosze Pokaż mi gdzie oni Oferują rzekomą maszyne która ma więcej niż 32GB ramu nie wiem jak to wytłumaczysz najlepiej daj linka do ich strony i zacytuj fragment gdzie jest to opisane....

Ile razy ci mam cytować ten post, sory muszę to napisać KURWA KRETYN. Przeczytaj 2 poprzednie posty miliard raazy, i wywnioskuj coś z tego.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Ile razy ci mam cytować ten post, sory muszę to napisać KURWA KRETYN. Przeczytaj 2 poprzednie posty miliard raazy, i wywnioskuj coś z tego.

Czyli już można wywnioskować że robisz sobie jaja pisząc 64GB cytuje twój post jego fragment "przyznałm że ściema " więc mała rada gdy napisałeś 64GB ram to już tak samo można wysnuć że ten GiftCode co dziennie to też żart...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...