Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TEMERIA! PVP + FRAKCJE 64GB RAM, 150 SLOT NO PREMIUM DZIENNIE LOSUJEMY GIFTCODE!

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli już można wywnioskować że robisz sobie jaja pisząc 64GB cytuje twój post jego fragment "przyznałm że ściema " więc mała rada gdy napisałeś 64GB ram to już tak samo można wysnuć że ten GiftCode co dziennie to też żart...

Nie zależy mi na słowach jakiegoś szczeniaka, ktoś dostanie ty nie. Koniec spamu, bo jeszcze pzez twój zasrany spam zamkną mi temat... tylko dlatego że nie potrafisz czytać.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Nie zależy mi na słowach jakiegoś szczeniaka, ktoś dostanie ty nie. Koniec spamu, bo jeszcze pzez twój zasrany spam zamkną mi temat... tylko dlatego że nie potrafisz czytać.

No raczej ty nie potrafisz +się wkopujesz pisząc nieprawdę n okey i tak widzę że twoje pojęcie jest takie jak twój avatar tu na MPC ;) więc pozdrawiam w dalszym Prowadzeniu serwera 64GB ramów lub innych rzeczy wziętych z "nieba" i powodzenia w dalszym robieniu sobie jaj z użytkowników na mpc również pozdrawiam tych co wierzą w tego GiftCoda ;0

Opublikowano

No raczej ty nie potrafisz +się wkopujesz pisząc nieprawdę n okey i tak widzę że twoje pojęcie jest takie jak twój avatar tu na MPC ;) więc pozdrawiam w dalszym Prowadzeniu serwera 64GB ramów lub innych rzeczy wziętych z "nieba" i powodzenia w dalszym robieniu sobie jaj z użytkowników na mpc również pozdrawiam tych co wierzą w tego GiftCoda ;0

Mówi ten co nie widział 3 tych samych postów, beka. No tak jestem gimbusem, studencie. Widzę że na oxfordzie dobrze czytania uczą :]

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Mówi ten co nie widział 3 tych samych postów, beka. No tak jestem gimbusem, studencie. Widzę że na oxfordzie dobrze czytania uczą :]

A ja widzę że na "oxfordzie" mówią ze są serwery z 64GB ramami i mówią ze GiftCody co dziennie rozdają

Opublikowano

A ja widzę że na "oxfordzie" mówią ze są serwery z 64GB ramami i mówią ze GiftCody co dziennie rozdają

Uważam że masz racje autor tematu nie ogarnia niczego gubi się wymyśla i podsyła linki żeby się bronić, które tak właściwie nie pomagają mu wcale założę się że właściciel serwera nie wie co pisze...

Opublikowano

Uważam że masz racje autor tematu nie ogarnia niczego gubi się wymyśla i podsyła linki żeby się bronić, które tak właściwie nie pomagają mu wcale założę się że właściciel serwera nie wie co pisze...

Kolejne dziecko ^^

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Kolejne dziecko ^^

Nie raczej już kolejna osobą 3 albo 4 łącznie ze mną która twierdzi ze nie znacie się na rzeczy ;)

Opublikowano

Jeden z gorszych serwerów na jakich grałem.

Za napisanie prawdy o serwerze można dostać kicka, losowania na gift code ustawione.

Dodatkowo admini nie bardzo ogarniają.

2/5 Nie polecam.

Opublikowano

Serwer to gówno. Widzę że Admini to jakieś jebane gimbusy. Sorry ale inaczej tego się nie da nazwać, specjalnie sobie dają nazwę tematu żeby wszyscy wchodzili. Ja szukałem fajnego serwera wchodze na ten dział bo patrze że mi się coś nie podoba z tymi ramami. A tu patrze już wyjaśnione pozdro dla QuitS'a ! Szacun. I nie polecam serwera i adminów do dupy 0/5

Opublikowano

Czytając Muras331 twoje odpowiedzi mogę wywnioskować iż nie potrafisz przyjąć złych opinii a wręcz odwrotni jeżeli ktoś napisze hejt na serwer bo mu się po prostu nie podoba to ty od razu odpowiadając zwyczajnie traktujesz tą osobę jak zwykły śmieć i tym zachowaniem reprezentujesz adminów i cały serwer więc nie dziw się ,że piszą ,że serwer to DNO!.

Opublikowano

Błagam was, nie możecie się zachowywać lepiej?

Dziękuję Quits za polubienie posta ;P

W każdym razie:

- po sprawdzeniu ofert HOSTINGÓW (nie ownserver który takich maszyn nie posiada) ovh posiada 64 gb maszyny, lecz cena przewyższa znacznie to ile można wydać (900 / miesiąc to dużo :P)

- skoro macie te 64 gb ramu to czemu tylko 150 slotów? zakładając te 100 mb/slot co daje 14 gb ramu to czemu te 50 pozostaje wolne?

- administracja nie ogarnia co wychodzi z samego zachowania na forum, dziwi mnie brak warnów ale to na osobną rozmowę.

- drogi twórco tematu, skoro wiesz że są rzeczy o istnieniu których zaprzeczają inni, dostarcz dowody tak jak ja:

dowód na 64 gb maszynę: http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/eg_64g_hybrid_sas.xml

To tyle, thx :P

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...