Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 faktów o PS4

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to 20 faktów o PS4, których możesz nie wiedzieć.

PS. Fakt 17 dotyczy tego, że będę miał dostęp do gier z PS3 za darmo? Np. będę mógł sobie pograć w The Last of Us, czy musze mieć kupioną grę. Nie do końca zrozumiałem tego przekazu.

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code

///tripipi

Opublikowano

To będzie streamowanie gier, tzw granie w chmurze, poczytaj sobie o Gaikai.

Jeszcze nie ma konkretnych informacji kiedy ta usługa będzie dostępna dla PS4, wiadomo tylko tyle, że ma być ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak ale co tam oni gadali o tym The Last of Us czy cośtam o grach z PS3? O co chodzi w tym granie w chmurze? Czy będę mógł grać w gry z PS3 czy co? Nie mam ps3 ale, możliwe, że sobie kupie ps4.

Opublikowano

Z tego co wiem to ps4 ma być za 2000zł + za taką cene można złożyć sobie naprawde dobrago kompa

Opublikowano

Z tego co wiem to ps4 ma być za 2000zł + za taką cene można złożyć sobie naprawde dobrago kompa

Nie za 2k tylko za 1800 około a nowy Xbox 2200...nie wiem jaka różnica w tych konsolach jest.

Po przejściu na nowe generacje myślę ze kompy będą droższe...to tylko moja myśl.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Kompa już mam. Konsole chciałbym mieć. Głównie dla The Last of Us. Czy na PS4 będzie możliwość zagrania w to?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma żadnych informacji o graniu w chmurze póki co jedyne co wiem to że ma ruszyc w 2014. Różnica sprzętowa pomiędzy konsolami jest...żadna,tyle że ta japońska służy do grania, ta druga jako dekoder tv ;)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Nie ma żadnych informacji o graniu w chmurze póki co jedyne co wiem to że ma ruszyc w 2014. Różnica sprzętowa pomiędzy konsolami jest...żadna,tyle że ta japońska służy do grania, ta druga jako dekoder tv ;)

XBox ma tylko opcję dekodera - takie udoskonalnie, a różnica, będzie jak teraz, między PS3, a XBoX 360 - nie wielka (chyba tylko w ilości RAM - 256 PS 3, 512 - XboX360 )

Zresztą dopóki nie będzie premiery, to możemy sobie bujać w obłokach na temat tych konsol... Pamiętam jeszcze, jak było z S4. Miałby być zupełnie inny wygląd, nowy system operacyjny itd. A wyszła zmodernizowana lekko S3 :P

Opublikowano

@up

Jest duża różnica bo Xbox-a musisz chociaż 1 raz podłączyć do internetu. Niektórzy mówią że to będzie szpieg domowy bo ma tą kamerkę w środku i trudno pewnie będzie ją wyjąć więc pewnie więcej osób kupi ps4.

Opublikowano

Nie za 2k tylko za 1800 około a nowy Xbox 2200...nie wiem jaka różnica w tych konsolach jest.

Xbox za około 2100 bd. Xbox jest droższy bo kupując go dostajesz kinecta.

Nie można kupić Xbox One bez kinecta , gdyby można byłoby osobno kupić kinecta to xbox byłby tańszy.

Xbox bd miał pamięć DDR3 a PS4 DDR5 , czyli pamięć w ps4 jest szybsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...