Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd pliki mscoree.dll

MnichuPOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas uruchamiania GladorMt2 wyskakuje mi, że mscoree.dll nie jest przeznaczony do uruchomienia lub zawiera błąd. Dodam że nie moge też uruchomić programów " .Net " np : Net.framework.
Czy można podmienić uszkodzony plik z System 32 na działający ?
( Posiadam Windows Vista Home Premium )

Opublikowano

wyłącz antywirusa i wypakuj/zainstaluj jeszcze raz, bo ci usuwa ten plik.

nie podmieniaj, tylko ściągnij z neta nowy albo jeśli to do metka to wypakuj jeszcze raz.

Opublikowano

Ale patcher wymaga Net Framework, a Net Framework nie działa bez mscore.dll.

( Pobrałem najnowszego patchera tymrazem błędu niema, tylko poprostu się wyłancza. )

Opublikowano

Przeinstaluj Net.Frameworka, zainstaluj wersję takie jak: 3.0, 3.5, 4.0 i potem z innego klienta weź ten plik mscore.dll i daj notkę co się dzieje, a jeśli nie wiesz jak przeinstalować to wpierw odinstaluj net. frameworka a potem instaluj tak jak opisalem, tak pewnie dzieciarnia zaraz mi tu powie dlaczego 3.5 ? dlaczego 3.5 i 4.0 ? a dlatego gdyż każdy patcher ma określonego frameworka itd itd

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kiedy prubuje zainstalować Net.Framework ( wszystkie wersje ) mam błąd w tym pliku.

( Jak można podmienić uszkodzony plik dll z System32 na działający z netu ? )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...