Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na wygrywanie

grzecho166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pół roku wróciłem sobie to worlda i nagle nie mogę wygrać żadnego wyścigu... Dawniej wygrywałem praktycznie co 2 wyścig teraz wwalam się w każdy zakręt nie potrafię opanować auta jestem ostaniu w każdym wyścigu. Co jest granę? Jakieś rady?

Nie!...

Opublikowano

Może masz wozy, które teraz są słabe, a kiedyś były dobre i mogłeś nimi wygrywać.

Trochę przez pół roku się pozmieniało, nie zniechęcaj się tylko ćwicz, w końcu dojdziesz do wprawy.

Wypisz też w miarę możliwości jakie masz wozy.

Opublikowano

Jedyne co wygrywam to dragi :) A wozy jakie mam to:

-911 GT2 996

-Murcielago Roadster

-Aventador

-Zonda Cinque

-Silvia S15

-RX 7 RZ

-Camaro ZL1

-Mustang Boss 69 '12

-Miura Concept

-M3 Sport Evolution

-V12 Vantage

Jak jeżdżę sobie na wolnej jeździe to idzie mi dobrze ale jak już odpalę jakiś wyścig to masakra...

Nie!...

Opublikowano

@UP

To coś w stylu ustawionego wyścigu :_:

Wg mnie lepiej samemu dojść do wprawy

@2x UP

Może masz jakieś spadki fps-ów i podczas skrętu gra ci zamula :huh:

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Wg mnie to jest właśnie wyjście z wprawy. Jakiś czas temu zachciało mi się od nowa grać w Hot Pursuita (2010) i byłem przerażony, że tak koszmarnie mi idzie,

chociaż pamiętałem, że ta gra jest banalna a ciągle nie wychodziło mi pokonywanie zakrętów ślizgiem. Pograłem 2 dni i od razu wróciłem do formy.

Takie coś jest skutkiem tego, że przyzwyczajasz się do stylu danej gry (głównie właśnie wyśgigowej) i potem starasz się naśladować fizykę gry, w którą

grałeś ostatnio. Ewentualnie, może padłeś ofiara jakiegoś użytkownika cheatów i dlatego wydaje Ci się, że jeździ on lepiej od Ciebie a on tyllko używa cheata :P

Powiedz jeszcze jakimi autami na jakich trasach jeździłeś :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Już idzie mi lepiej :) Najczęściej jeżdżę Cinqe na dragach, Aventadorem i 911 na sprintach i Astonem na ucieczkach drużynowych. Miałem strasznym problem z Aventadorem (nie umiałem go opanować) prawdopodobnie było to spowodowane źle dobranymi częściami poszukałem na forach dobrych zestawów części teraz mam taki: Zielony, Żółty, Czerwony, Zielony, Niebieski, Żółty. I jeździ się bajecznie :)

Nie!...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...