Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kary za bana :C

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, kosmiczny pilocie!

Twoje konto zostało zablokowane na 3 dni na wszystkich serwerach, gdyż wykryliśmy, że korzystasz z botów. Dodatkową karą jest wyzerowanie profilu pilota oraz usunięcie poziomów ulepszenia wszystkich posiadanych przez Ciebie laserów LF4 i generatorów SG3N-BO2.

Używanie botów jest surowo zakazane w warunkach użytkowania gry DarkOrbit, na które wyraziłe(a)ś zgodę, rejestrując się w grze. W przypadku ponownego naruszenia tych warunków Twoje konto zostanie nieodwołalnie i ostatecznie zablokowane.

Ekipa DarkOrbit

A podobno nic nie mieli wziąść oszusci ...

EDIT: I są podwójne części do kronosa C:

Opublikowano

Czyli się wreszcie wzięli za boty :) Ale musicie przyznać i tak wykazali się wyrozumiałością mogli dać odrazu perma.

P.S.: DexQ13 nazywanie bp oszustami, bo chcą się pozbyć botów (które odbierają im sporo kasy), przez osobę która łamała regulamin jest trochę nie tak.

Opublikowano

Witaj, kosmiczny pilocie!

Twoje konto zostało zablokowane na 3 dni na wszystkich serwerach, gdyż wykryliśmy, że korzystasz z botów. Dodatkową karą jest wyzerowanie profilu pilota oraz usunięcie poziomów ulepszenia wszystkich posiadanych przez Ciebie laserów LF4 i generatorów SG3N-BO2.

Używanie botów jest surowo zakazane w warunkach użytkowania gry DarkOrbit, na które wyraziłe(a)ś zgodę, rejestrując się w grze. W przypadku ponownego naruszenia tych warunków Twoje konto zostanie nieodwołalnie i ostatecznie zablokowane.

Ekipa DarkOrbit

A podobno niec nie mieli wziasc oszusci ...

a co myślałeś że nie wezmą się za boty? wzieli się i to jest ok, oszukiwałeś nie tylko Bugpointa ale głównie innych graczy

Opublikowano

a co myślałeś że nie wezmą się za boty? wzieli się i to jest ok, oszukiwałeś nie tylko Bugpointa ale głównie innych graczy

Pomyliłeś fora bo to MPCforum Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online. Jeśli coś zabrali to peszek i gramy czytaj bocimy dalej. Ja tworzę dodatkowo kilka kont by w razie ponownej wtopy mieć zapasy. Jedyna nauczka by nie wkładać w tą gierkę kasy bo i tak w razie wtopy wszystko stracisz

Opublikowano

Ode mnie tyle: BP wkońcu, szacunek dla was za to że po raz pierwszy nie rzuciliście słów na wiatr , sam straciłem konto ale przez 3 lata może 3 miesiące przerwy od bota miałem, konto bylo full(brakowało 5pp). BRAWO ! :) I jakoś się specjalnie nie przejąłem bo konto i tak miałęm za free i wiedziałem jaka kara za to grozi :) A wy idzcie płakać że pobanowali wam 15 lvl ze starym FE :D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

A tak wgl zeruja PP ze trzeba kupowac czy trzeba na nowo przydzielac ??

z tego co wiem to zerują i trzeba od nowa ale nie potwierdzam bo od razu perma dostałem :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Pomyliłeś fora bo to MPCforum Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online. Jeśli coś zabrali to peszek i gramy czytaj bocimy dalej. Ja tworzę dodatkowo kilka kont by w razie ponownej wtopy mieć zapasy. Jedyna nauczka by nie wkładać w tą gierkę kasy bo i tak w razie wtopy wszystko stracisz

jakie to forum to widziałem jaki jest napis w tutule, nie mogę tylko jednego zrozumieć że całą winę zrzucacie na BUGPOINT jak sami staramy się ich oszukać grając na różnego typie wspomagaczach

Opublikowano

haha ale wam dupy obrobili xD

nie macie szans na Jackpot arenie, boty

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Gdzie w regulaminie pisze że jest kasowane PP i przydzielone ulepszenia, teraz to pojechali. Niech skasują mnie to w pizdu a nie liczą na moją kasę.

To są huje proszę księdza jaa ich kurwa znam

bugpointblack.png

Opublikowano

nieeeeeeeeeeeeee czemu moje pp za co to :unsure: huje jebane normalnie zaraz im takie ticketa pierdolne że sie posraja w gacie

haha poziomy lf4 haha jakich lf4 ani jednej nie miałem :D

0572.jpg

Opublikowano
Szanowny(a) Graczu,

Używane przez Pana/ią konto zostało ukarane przez nowy system antybotowy, który skasował na nim
 ulepszenia osłon i laserów oraz punkty profilu pilota. Jest to decyzja producenta gry, która jest
 ostateczna. Kolejna próba korzystania z bota będzie karana całkowitą blokadą konta. 
Korzystanie z botów jest naruszeniem Ogólnych Warunków Umowy firmy Bigpoint. 
Prosimy zapoznać się punktem 1.2.9 OWH: “Korzystanie z gier i serwisów dozwolone jest tylko przy pomocy
 przeglądarki internetowej lub specjalnych, udostępnionych przez Bigpoint lub wyraźnie dopuszczonych 
narzędzi („zakaz korzystania z nieautoryzowanych skryptów“). W szczególności oznacza to, że stosowanie
 programów, które powodują nadmierne obciążenie serwera, jest niedozwolone. Zastosowanie oprogramowania 
do systematycznego lub automatycznego sterowania grami lub poszczególnymi funkcjami gier (boty, makra), 
do reprodukcji lub analizowania gier, ich elementów lub treści umieszczonych na portalu jest
niedopuszczalne.” Źródło OWH: http://pl.bigpoint.com/impressum/#3

JEST TO DECYZJA OSTATECZNA NIE PODLEGAJĄCA REKLAMACJI W SUPPORCIE ELEKTRONICZNYM!

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

podejrzewam, że takie będą odpowiedzi na wszystkie tickety.

Jebać BP !

Opublikowano

Nie orientuję sie w prawie ale czy to aby w 100% legalne ? konta które zakładamy na NASZE DANE jest AntyBP co więcej, pakujemy w nie NASZE PIENIĄDZE które mimo wszystko nadal jest firmy AntyBP czy to nie jest lekko dziwne ?

ps. Cos się aktywny robie w tych pieprzonych tematach o AntyBP -.-

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...