Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny na serwerach

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Postanowiłem rozpocząć moją przygodę z grą metin2.

Zwracam się do Was z pytaniem - który serwer ma najniższe ceny, a jednocześnie

łatwo dostępne yang na allegro (zdaje sobie sprawę ,że tam gdzie tanio - tam droższe yang

i na odwrót).

Korzystając z okazji pytam: tańsze są jangi na m**in2.cc czy allegro?

Daje lajki, ew. limity.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu w ogóle bym nie zaczynał na PL'u.

Ale jeśli tak bardzo chcesz to Ci polecam Solar bodajże 26 świat( nie jestem pewny )

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiem tak: Ceny nie mają żadnego znaczenia... tak na prawdę na każdym serwie jest tak samo "drogo". O co mi chodzi? Podam taki przykład. Na serwerze X fms+9 chodzi po 100kk... wydaje ci się dużo ale na tym serwerze jednocześnie np. Kamol chodzi po 30kk więc dropniesz 3 kamole i masz fmsa+9... Na serwerze Y fms+9 chodzi 10kk... wydaje ci się, no fajnie tanio itp... ale dropniesz 3 kamole i sprzedasz je po 3kk i też będziesz musiał dropnąć 3 żeby kupić fmsa (to był tylko taki przykład). Dlatego nie sugeruj się cenami. Graj na serwerze na którym jest dużo ludzi i handel się rozwija... Jako, że zaczynasz od nowa polecam ci serwer Solar (tam są niskie ceny). Gra na nim najwięcej osób i jest najmłodszy. Jeśli nie interesuje cię solar to bardzo polecam Gromo. Jest to jeden z tych "starych" serwerów ale gra bardzo dużo ludzi. Ceny są dosyć wysokie ale tak jak pisałem wcześniej... Na allegro jest masa yang z gromo (najwięcej chyba). W jinno w m1 na ch2 nie ma gdzie się ruszyć tyle sklepów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...