Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zaczynam :)

skociuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , dzisiaj zaczołem grać w tibie OTS Dineria .

Bardzo bym prosił o jakiś poradnik jak zacząć grać , kim grać , co robić itp

Z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam. ;P

Opublikowano

Jak widzę to gra na nim sporo graczy wiec nie ma znaczenia kim zagrasz, ja polecam Ci grac magiczna postacią bo i tak masz PACC a kasa szybko wpadnie dobij sobie z 50 lvl i leć na dragi, potem dl'e albo frosty i hunć

Opublikowano

Jak widzę to gra na nim sporo graczy wiec nie ma znaczenia kim zagrasz, ja polecam Ci grac magiczna postacią bo i tak masz PACC a kasa szybko wpadnie dobij sobie z 50 lvl i leć na dragi, potem dl'e albo frosty i hunć

Poczytaj na naszym forum masz wiele poradników i następnym razem stosuj prefixy i pisz w odpowiednim dziale , choć ja bym Ci polecił zacząć grać na rl tibi jeśli to twój 1 raz z tibią.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No tak moj pierwszy raz ;D

To nie radze Ci grać na ots , oswój się na real tibi potem będzie Ci łatwiej.

Opublikowano

Niee moim zdaniem najpierw ots się uczyć potem rl.Bo na ots odrazu szybciej leci nawet jak padasz to mniejsze straty są.

To naprawdę się nauczy... jak będzie wbijał każdy level powoli to pozna różne miejsca a nie że na rotwormach 100 wbije..

Opublikowano

Naucz się najpierw grać postacią fizyczną , potem magiczną , będzie Ci łatwiej. Poczytaj troszkę o questach , chociaż na tym otsie to raczej nie bedziesz nawet nic robił.. Do porządnej gry , jednak szybszej i bardzej dynamicznej niz rl tibia polecam shadowcores.twifysoft.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...