Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Freeservers - serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż znalazłem darmowy hosting Freeservers.pl i aby się zarejestrować trzeba mieć premium[Tzn. gracze no-premium muszą zapłacić za SMS] i trzeba wejść na server auth.freeservers.pl aby przejść do następnego kroku.Problem w tym że ten serwer nie działa mi [Cant reach server] Czy jest jakiś inny sposób aby wejść na serwa tego ?

xxx

Opublikowano

Serwer nie działa, ale jak klikniesz Join Server, to i tak zatwierdzi Ci konto. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Ok działa a jak uruchomić server ? bo wpisuje te IP co mam w panelu i port i daje start i pisze Cant reach server

xxx

Opublikowano

te serwery to sposób na szybki zarobek poland craftu (jak widzisz jest logo sponsora)

z wszystkich serwerów działają tylko 2 i są premium. :D

jakiś szajs. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest zwykły fake, nie wlewaj kasy w błoto, stracisz kasę a serwera i tak nie będziesz miał.

Lepiej już kupić serwer na jakimś hostingu, na serwer będzie mógł wejść każdy. A co do hostingu pukawka.pl jest tania, 1 slot 100 MB - koszt 1,60 zł

Tak więc kupisz sobie z 10 slotów , i zapłacisz 16 zł ;)

Opublikowano

To czemu nie sprobojecie, nie widac ze nawet maja usluge do testowania?

Opublikowano

Nie mogą Ci działać, gdyż jest to czysty fake, nie ma darmowych hostingów, gdyż byłoby to dla każdego nieopłacalne.

Działa, mam serwer 8 slotów! Bardzo dobre jak za 2zł z groszami na zawsze.

1373831096-U336505.png

Opublikowano

ale... kolega nie może mieć non premium 1.6 bo ma jakieś już błędy ... a po zatym to nie jego komputer tyulko siostry ...

xxx

Opublikowano

@up Jestes idiota, sprawdz zanim powiesz ze niema takich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

freeserves.pl to jest czysty fake:

1. Gdy wchodzimy w zakładke testuj i mamy ten swój "niby" serwer to jest ok ale wystarczy popatrzeć na status serwera mimo że serwer jest ON pisze w statusie że serwer offline

2. Gdy próbujemy wyłączyć serwer to trzeba poczekać przynajmniej z 1-2 minuty a i tak po 5 sec serwer sam się włączy dalej ze statutem OFF

3. jak wpiszemy rzekome ip serwera to wyskoczy "Can't reach serwer" czyli nie można wykryć tego serwera mimo iż ip jest dobre

4. Robiłem test na ip sprawdzając ip serwera testowanego na swoim kompie i na serwie testowanym u kolegi były identyczne

5. Wszystkie serwery które były / są na liście serwerów wykupionych są z statusem Offline, chyba każdy się domyśli dlaczego.

6. Pamięć serwera praktycznie ciągle wzrasta, ale dlaczego? skoro nikogo na serwerze nie ma, i pisze że jest offline

nawet jeśli ktoś chce się tak na prawde dodatkowo przekonać niech wejdzie w liste serwerów i przejrzy wszystkie strony 2852 serwerów z czego 2850 jest wyłączonych

Opublikowano

Otóż znalazłem darmowy hosting Freeservers.pl i aby się zarejestrować trzeba mieć premium[Tzn. gracze no-premium muszą zapłacić za SMS] i trzeba wejść na server auth.freeservers.pl aby przejść do następnego kroku.Problem w tym że ten serwer nie działa mi [Cant reach server] Czy jest jakiś inny sposób aby wejść na serwa tego ?

Użyj opcji Direct Connect.

sygnatura.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi działa,serwer super,pewnie dlatego nie działa wam ten auth,bo często mają błędy mi też często auth nie działa,ale zrobiłem sobie super serw kwadratowej masakry,i gram z koleami :) jednak hosting ten ma dużo wad,błędów,płatnych opcji...Ale na szczęście lagi są niewielkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...