Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpijanie nieletnich?

Aurille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie było rozpijanie ze względu na 0,00 %0 promila xD Przynajmniej ja tak to widzę :P Ja na Twoim miejscu bym się nie bał :)

Pozdr.

Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć, bo: Dzwonili dziś do ojca mojego kolegi z wiadomością: 'Chcielibyśmy żeby pański syn zgłosił się do nas na komendę na rozmowę'.

Nie podali terminu, powiedzieli jeszcze, że będą dzwonić z informacjami.

Ja się kurwa pytam co oni odwalają? ;d

Nic nie ustalili, nawet daty tej rozmowy. Nadal straszą czy chcą podjąć jakieś kroki?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ciekawe czy chcą go przesłuchać w charakterze świadka. Powinno to się odbywać w trochę inny sposób (tj. pisemko z pouczeniem itp.). Czy i jakie chcą podjąć kroki, dowiemy się po nadaniu tego pisemka lub po odbyciu "rozmowy" z kolegą. Czekam na te ich "dalsze informacje" ;_; Sam fakt, że jeszcze o tym nie zapomnieli sugeruje, że mogło to być coś więcej niż straszenie. [Kolega źle zrobił przyznając się, że piwo było jego.]

#don't care

Opublikowano

Dzisiaj miałem taką samą sytuację, tylko, że koleżanka okłamała policjanta, że ma 16lat, a tak naprawdę miała 20. Policjant nas straszył, że za demoralizację młodzieży jest od 6msc do 3lat w zawieszeniu i jakaś grzywna. W końcu ona pokazała dowód i dostała 50zł mandatu.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...