Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przyjaźń

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Czy są może jakieś nagrody za zawarcie przyjaźni? Np. jeśli wyślę komuś zaproszenie i ktoś je przyjmie lub za to, że je potwierdzę?

Opublikowano

To polega na tym, że jeśli wyślesz komuś swój link do rejestracji i ten ktoś się z tego linku zarejestruje i wbije 7 lvl to ty dostaniesz jakąś tam nagrodę zależy od ilości takich osób 1 konto = 5 CDD i 5 kuponów na naprawę a konta z numerem 5/10/25 dają Ci premkę na miesiąc

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Przepraszam, że tak późno o to pytam w tym temacie. Zaprosiłem kilku znajomych i mi wyświetliło w profilu gracza, że już w tej chwili ma 7 lvl. Później właśnie wyskoczyła informacja, że za każdego zaproszonego gracza, który osiągnie 7 lvl jest nagroda od firmy, a za 5, 10, 25 znajomych ta nagroda specjalna. I chciałem się jeszcze zapytać, co to jest za nagroda od firmy. Bo z tego co czytałem to powinienem mieć 5 kuponów na naprawę i 5 CDD. A nie mam nic....

Opublikowano

Przepraszam, że tak późno o to pytam w tym temacie. Zaprosiłem kilku znajomych i mi wyświetliło w profilu gracza, że już w tej chwili ma 7 lvl. Później właśnie wyskoczyła informacja, że za każdego zaproszonego gracza, który osiągnie 7 lvl jest nagroda od firmy, a za 5, 10, 25 znajomych ta nagroda specjalna. I chciałem się jeszcze zapytać, co to jest za nagroda od firmy. Bo z tego co czytałem to powinienem mieć 5 kuponów na naprawę i 5 CDD. A nie mam nic....

Bo jeśli sam sobie te konta robiłeś na swoim kompie to nic nie dostaniesz, każde konto musi być robione z innego komputera. A ta nagroda od firmy to właśnie 5 CDD i 5 kuponów na naprawę no i ta premka 5/10/25 a i zapomniałem że do premki za 25 znajomego otrzymujesz w bonusie design do golca który nic nie daje no ale wygląd jest :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Co do nagrody to wszystko wiem. Przecież to jest w profilu. Ale chodzi o to, że poprosiłem mojego przyjaciela o to, aby poświęcił trochę czasu na tą grę ;)

Zgodził się, i napisał mi, że już ma 7 lvl. i dopiero wtedy zaczęła wyskakiwać mi informacja o bonusie. Ale nic nie otrzymałem.

A czy może być takie coś, że jeśli kiedyś grałem na Jego komputerze, to mogłoby mi tego bonusu nie uznać?

Opublikowano

Co do nagrody to wszystko wiem. Przecież to jest w profilu. Ale chodzi o to, że poprosiłem mojego przyjaciela o to, aby poświęcił trochę czasu na tą grę ;)

Zgodził się, i napisał mi, że już ma 7 lvl. i dopiero wtedy zaczęła wyskakiwać mi informacja o bonusie. Ale nic nie otrzymałem.

A czy może być takie coś, że jeśli kiedyś grałem na Jego komputerze, to mogłoby mi tego bonusu nie uznać?

Może być tak, ale raczej to jest wątpliwe. Możesz mi powiedzieć o której godzinie wbił ten 7 lvl ? Bo jest tak że jeśli wbił 7 lvl o godzinie 14:15 ( przykładowo ) to bonus otrzymasz o godzinie 15:05

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Tak około 10 po 19 mi napisał. Ale o której dokładnie to nie wiem

Ale już nie trzeba. Właśnie teraz sprawdziłem, i dostałem to, co miałem dostać. naprawdę dzięki za pomoc :)

Tylko jest mały problem. Nie wiem czemu, ale ja otrzymałem 10 kuponów na naprawę...

Już nie trzeba. To po prostu była dodatkowa nagroda, za pierwszego zaproszonego gracza.

Więc temat już do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...