Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dobrego neta ?

Gość Fivrle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To przeglądania neta może być. Ale do ściąganie czegoś z neta, oglądania filmów itp się nie nadaje. Tak po za tym internet do iluś tam to najgorsze gówno jakie może być.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

zawsze mogłobyć lepiej ^_^ ten internet nie nadaje się do ściągania czy czegoś tak jak Up napisał

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jeżeli nie musisz długo czekać na otwarcie załóżmy strony mpc to zdecydowanie wystarczy Ci taki internet :)

Opublikowano

Słaby ten internet, nie pobierzesz gry 20 gb na przykład. To pewnie by ci zajęło z kilka dni. Upload tez nei jest dobry, ale nie każdy przesyła swoje pliki do neta, więc nie jest taki ważny.

Opublikowano

pewnie te smieszne LTE... ^^

Internet słaby nie ma co ukrywać... dużo na takim nie pociagniesz ale do przegladania stron w necie wystarczy

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Pozwulcie że się wtrące , żeby pobierać gry z najszybszą prędkością pobierzcie : Internet Download Menager , ustawiacie że bez ogarniczeń albo z ograniczeniami i pobiera sie :D

Opublikowano

Marnie, ping jest dobry, ale download i upload...słabe, czyli do ściągania i wrzucania filmów na yt jest słaby, ale do gier w sam raz :D

Opublikowano

pewnie te smieszne LTE... ^^

Internet słaby nie ma co ukrywać... dużo na takim nie pociagniesz ale do przegladania stron w necie wystarczy

Jakie kurwa LTE?!

Widzisz speedtest?

Na dole pisze jak byk TELEKOMUNIKACJA POLSKA czyli neostrada.

A co do tematu to chujowy download i upload do przeglądania neta w sam raz.

I ty masz do 100 mb/s? xD

Neo max chyba ma w swojej ofercie 80 mb/s fiber

Opublikowano

Szału nie ma, ale do przeglądania internetu wystarczy. Problem może być w grach multiplayer (ping jest gut :D) i pobieraniu plików.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

dupy nie urywa ale powinneś pograć na normalnym pingu w większość gier online, więc nie pierdolcie...

Opublikowano

Ja mam 1Mb i nie narzekam. Z pingiem w grach nie jest źle, a z pobieraniem da się znieść, ale jak ktoś jest przyzwyczajony do szybkiego internetu to dla niego będzie wielka różnica.

Opublikowano

@up

Ty sie wiesz co mówisz ?

@2xup

Net doda mi skrzydeł ale Pc odetnie mi je szybko

Opublikowano

Jak na dzisiejsze normy to mało. 4 lata temu miałem 1 MB/s, i mi to w zupełności wystarczało, ale dzisiaj nie wyobrażam sobie funkcjonowania na takim necie (aktualnie 10 MB/s).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...