Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pisanie] Wieża Babel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem sobie taką małą 1. Wieże i chce wykonac z nią quest podoby do wieży demonów ale inny ;|

parter :

Komunikat : Witaj w wieży babel aby przejśc na piętro 5 masz 30 minut :..: POWODZENIA :..:

zabijamy potworki aby wydropic 5 itemków

gdy mamy 5 itemków idziemy do npc i oddajemy a on mówi nam

Drogi (tu nick gracza albo nick lidera grupy) udało ci się wydropic (tu nazwa itemka (sam wkleje)) Otrzymujesz więc bonus 15% siły przeciwko potworom i 50% szansa na przeszywające uderzenie.Jeżeli chcesz wejśc na piętro 2 musisz wiedziec: Z piętra 2 nie da się uciec nie wyjdziesz ani dedem ani teleportem jedynie musisz odczekac 30 min aby wyjsc. Czy chcesz wejsc ( tu pojawia się komunikat TAK/NIE)

Jeżeli wybierze nie to : Oj przykro mi że nie chciałeś wejsc potworki wyżej są bardzo proste

Jeżeli wybierze tak to : Super.Nie boisz się ale uważaj potworki są bardzo trudne

piętro 2

Komunikat : Witaj na 2 piętrze wieży babel

zabijamy wszystkie potworki i nic więcej nie robimy

piętro 3

Komunikat : Witaj na 3 piętrze wieży babel tu zmierzysz się z bossem ZEUSEM

zabijamy bosa zeusa a z jego szkaty leci nam teleport na pięteo 4

piętro 4

Komunikat : OOOOOOOOO.OOOOOOOO jesteś bardzo dobrym wojownikiem udało ci się zabic zeusa. Zniszcz wszystkie metiny a dostaniesz się na ostatnie piętro

niszczymy wszystkie metiny

piętro 5

Komunikat : Bóg już na ciebie czeka zabij go a twój nick pojawi się na chacie ,otrzymasz szkate boga a twój level wzrośnie o 15

PO zabiciu boga

info na chacie

Drodzy gracze.! (nick gracza lub lidera grupy który zabił BOGA) Zabił BOGA i ukończył wieże babel GRATULACJE

Do Wieży babel można wejsc od poziomu 150 samodzielnie lub w grupie

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...