Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić, żeby wyglądało, że jestem w innym kraju?

ZuroHit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak zmienić narodowość na ts3? Tzn. Gdy jestem na jakiś serwer ts3 to przy nicku mamy flage kraju w którym się znajdujemy.

Jak zmienić tą flagę na Polskę? Proszę o jakiś program lub coś innego.

Opublikowano

Powiem CI tak ,ze pokazywalo inne IP i inn flage nie potrzeba zadnych programow wystarrczy zwykla przegladarka mozilla i odpowiednia konfiguracja

Pozdro jak znajde czas zrobie tutka o tym jesli bd zainteresowanie chetni pisac na PW

1377774857-U369478.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem CI tak ,ze pokazywalo inne IP i inn flage nie potrzeba zadnych programow wystarrczy zwykla przegladarka mozilla i odpowiednia konfiguracja

a mozilla to nie program ? do tego trzeba go konfigurować

@topic

Flage wykrywa po lokalizacji dostawcy internetu, więc albo sie przeprowadź albo zmień IP

Opublikowano

a mozilla to nie program ? do tego trzeba go konfigurować

@topic

Flage wykrywa po lokalizacji dostawcy internetu, więc albo sie przeprowadź albo zmień IP

Co ty wgl. pierdolisz za głupoty, zwykły HotSpot Shield zmienia narodowość (flagę na ts3) i jesteśmy z innego kraju.

1385681103-U843596.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeeeny.. Użyjcie VPNa. Jeśli nie wiecie co to jest i jak to działa to odsyłam do wikipedii. Pełno jest darmowych VPNów z wieloma serwerami więc można przebierać jak w ulęgałkach.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Kiedyś  robiłem tak że zakładasz chyba połączenie z miejscem pracy i z neta brałeś jakieś 2 linki i miałeś flagę jakąś chciałeś i pokazywało Ci że jesteś np w Amsterdamie ale już zapomniałem jakie to stronki były

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...