Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Do Bfh Dla Początkujących Gunner

bloomper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule poradnik dla początkujących

Proponuję zacząć grę postacią łatwą i dobrą mianowicie chodzi mi o Gunner'a ten poradnik jest na 10 poziom naszego charakteru.

Gunner jest wsparciem dla drużyny a więc należy chodzić nim w grupie najlepiej żeby był obok nas jakiś znajomy Soldier, który będzie mógł nas uleczyć.

Początkowo proponuję wpakować w Hero Shield'a, absorbuję daną ilość obrażeń zadawanych nam przez wroga, początkowo wpakować należy na 2 poziom HS.

Potem przydałoby się nam Explosive Keg na 2 poziom oraz Frenzy Fire lub I Eats Grenades na 1 poziomie do uleczenia siebie, FF według mnie jest lepsze ponieważ zwiększa nam szansę na trafienie krytyczne i nas regeneruje a I Eats Grenades służy do "zjedzenia" ładunków wybuchowych.

Jak Grać Gunner'em opisanym wyżej:

-oczywiście przydałoby Ci się wsparcie Soldier'a :]

-walkę zacznij od rzucenia Explosive Keg'a

-podejdź bliżej do przeciwnika i próbuj trafić przeciwnika nie zużywając dużo amunicji niby początkowa mamy te 110 naboi ale po chwili może się okazać że jesteś pusty i nie masz się gdzie schować więc jesteś wystawiony na ostrzał

-użyj HS jeśli jesteś pod ostrzałem użyj FF lub IEG oczywiście jak skończy Ci się HS to włącz FF i strzelaj do przeciwnika lecz jeśli masz I Eats Grenades to muszą być w okolicy ładunki wybuchowe (Keg'i, granaty itp.)

-potem jak uda Ci się przetrwać użyj plastrów lub poproś Soldier'a żeby Cię uleczył

Powodzenia

Poradnik BY ME!

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...