Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agranos [s9] body 72lv gdzie zarabiać ?

kotkos88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie mam na takim lv zarabiać ? oto specyfikacja

. Broń (KD) Fms +9 śr 44 6 dt z kd +4

2. Zbroja : boga 2k hp 10% do pż 10% miecze

eq z bonami troche na strzały .

np maska na woja 60lv +8 z bonami spoko np unik 10% strzał

wbudowane 8% na blok ciosów

fenki które dawają 7% na blok ciosów i np wbudowane 2k hp

i wgl ogólnie takie najważneijsze eq .

3. Klasa postaci woj body

4. Skille Aura g10 berek g1 wir g1 szarża m9 trzystronne3

5. Serwe Metin2.pl Agronas [ s 9 ]

6. Lv postaci 7 2 [72] 72lv ;)

+ buff 53lv

pomoc m8 błogo m7 odbicie m3

Chodzi mi tutaj o najlepszy zarobek narazie nie kupiłem rękawicy .

bo od 7 dni szukam białych flag na 7 piętro i lipa ;/

jeżdże po piekle i na 10 metków kd sury .

szukanie zajęło mi 2h .

i 95lv mnie dedały;/

Opublikowano

na tym lvlu to tylko DT i te metki w piekle morderstwa, kup sobie rękawice i drop kamyki duchowe.

od 75lv a mam 72 ;/ to narazie dropię w piekle lecz bez rękawicy wiadomo słabo leci a ktoś zawsze sksuje do 80lvli dedam ludzi potem już na odwrót ;/

Opublikowano
weź się za expa i na 75lvlu na 6 piętrze to jest raj na Ziemi... Najlepszyzarobek Na PLu (co prawda najlepiej WPkiem ale body zaraz po nim:P) z twoim eq dasz radę :P tylko najlepiej trute +6+ śr 30+.

Oczywiście pozostają też klasyczne metody... :P Ryby... rudy... :P Robienie dt i palenie u kowala (możemy bardzo szybko zarobić lub stracić :P takie ryzyko)

Opublikowano

1) Niech kolega z 75 lv wpuści Cię na mapki do DT.

2) Bij metki w piekle,na 4 respach (Po lewej stronie mapy,na dole,na środku i na górze) Jeśli będziesz objeżdżał te 4 respy,na pewno ubijesz więcej metków.

3) Możesz bić bossy różnego rodzaju,ze szkat może dropniesz Rękawicę złodzieja,która przyda się na metki.Łatwy byłby dla Ciebie Ognisty Król,występujący na lewej części Doyyumhwan.

Opublikowano

1) Niech kolega z 75 lv wpuści Cię na mapki do DT.

2) Bij metki w piekle,na 4 respach (Po lewej stronie mapy,na dole,na środku i na górze) Jeśli będziesz objeżdżał te 4 respy,na pewno ubijesz więcej metków.

3) Możesz bić bossy różnego rodzaju,ze szkat może dropniesz Rękawicę złodzieja,która przyda się na metki.Łatwy byłby dla Ciebie Ognisty Król,występujący na lewej części Doyyumhwan.

a co wy na to .

Red las jeżdżenie i expienie troche tam ? i dropienie jutro heksaggonalnych szkat . dobry drop bym tam mial z metków :D ? rękawica by poleciała ??

bo na dt nie mam białych flag ;/ i nie odluruje spota takto.

Opublikowano

Myślę,że najlepiej będzie

DT/Metki morderstwa = kamole itd...jeżeli dt ci nie pasuje, to ogniista ziemia i metki mordu też tam znajdziesz.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Myślę,że najlepiej będzie

DT/Metki morderstwa = kamole itd...jeżeli dt ci nie pasuje, to ogniista ziemia i metki mordu też tam znajdziesz.

COŚ INNEGO PISZE ŻE NIE MAM 75LV ANI BIAŁYCH FLAG NA ODLUROWANIE A NA OGNISTEJ GÓWnO DROPI I W RED LESIE MAM TAKIE ŚREDNIE DOCHODY BO 95LV MI KSUJĄ I IM DROPŁ NP KAMOL ;/ A MI GÓWNO

Opublikowano

Tak naprawde na serwerach od s3 do s25 nie ma zarobku :(

Mało graczy jest:(

Jedynie to lataj na DT i ulepszaj stalki i bojowe na +9

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...