Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam do wydania 60 zł. Chcę zakupić Gift Code do Minecraft. Obserwuję jedną aukcję z Gift Codem na allegro ( allegro.pl/minecraft-premium-gift-code-wakacyjna-promocja-i3394733466.html ) . Byłem już bardzo blisko zakupy , jednakże zauważyłem obok :

''Regulamin : Na koncie jest kategoryczny zakaz zmiany hasła! Każda taka prośba zostanie zweryfikowana , a dostęp do konta zablokowany ! Niewiedza na ten temat nic nie zmieni!'' Czyli co to oznacza , że nie tylko ja będę właścicielem konta ? Że ja kupię ten Gift Code i kto inny kupi to oboje będziemy korzystać z tego samego gift coda ? ? Proszę o odpowiedź TYLKO OSOBY OBCYKANE W TYM I NAJLEPIEJ PEŁNOLETNIE . Z góry dziękuje za pomoc. :)

Opublikowano

Nie warto brać się za takie aukcje. Zapewne chcesz kupić giftcode, a sprzedawca oferuje Ci konto.

Od razu po przeczytaniu tego podpunktu powinieneś zrezygnować z tego.

Bardzo możliwe, że sprzedaje wielu osobom to konto. Zauważ, że to konto jest aktywowane i mógł ustawić też blokadę na zmianę hasła.

Stanowczo Ci to odradzam. Kosztuje to 50zł. Ja za dokładnie tę samą cenę kupiłem na allegro GiftCode, a nie konto.

Mogłem sobie wybrać nick i nic mnie nie ogranicza.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie warto brać się za takie aukcje. Zapewne chcesz kupić giftcode, a sprzedawca oferuje Ci konto.

Od razu po przeczytaniu tego podpunktu powinieneś zrezygnować z tego.

Bardzo możliwe, że sprzedaje wielu osobom to konto. Zauważ, że to konto jest aktywowane i mógł ustawić też blokadę na zmianę hasła.

Stanowczo Ci to odradzam. Kosztuje to 50zł. Ja za dokładnie tę samą cenę kupiłem na allegro GiftCode, a nie konto.

Mogłem sobie wybrać nick i nic mnie nie ogranicza.

Ja również szukam gift coda , nie konta , ale obawiam się że już tego nie ma na allegro ;/

Opublikowano

Chades - takich aukcji jest wiele, czesto to Copy - paste, tylko z inną ceną, szukaj aukcji gdzie jest wwyraźnie napisane OBIEKTEM AUKCJI JEST GIFT CODE, a nie konto premium, pozdro,

http://allegro.pl/minecraft-oryginalny-gift-code-nie-konto-24-7-i3394608537.html

To chyba jedyny gift code od minecrafta na allegro

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Te konta są używane przez masę osób, dlatego nie warto się nimi interesować. Moim zdaniem zaobserwuj aukcję u kolegi wyżej, lub wybierz się do Żabki, czegokolwiek, wiem, że tam też bodajże mają do sprzedania gift code, przynajmniej u mnie sprzedają :-)

OndteAw.png

Opublikowano

Dałem się nabrać w to samo ;). Kupiłem konto za 25 zł, cały czas skin sam się zmieniał itd. W końcu sprzedałem to konto koledze któremu to nie przeszkadzało a sam sobie kupiłem oryginała ze strony ;). Nie bierz się za takie aukcje bo gość sobie kupił i teraz sprzedaje wszystkich konto, policz sobie, że kupił za 100 a teraz sprzeda 50 osobom po 50 zł .

Opublikowano

Hah rozjebał mnie kolo wakacyjna promocja.. 50zł za konto jak ja kiedyś z ciekawosci takie cos za 2,50zł kupiłem.

Nie warto.

Co chwile zmienia sie skin,wiele serwerów ma hasła od innych os i nie da sie grac,po paru dniach zmienią ci pasy i tyle.

mojasygnan.png

Opublikowano

no minecraft.net zaufane źródło owszem, ale na allegro można naprawdę spotkać oferty które są tańsze i jest w z nimi wszystko okey (bez ukrytych haczyków)

Opublikowano

Allegro nie jest jednym z najbezpieczniejszych miejsc, gdzie można kupić. Ale twój wydaje się być prawdziwy, jeżeli nie chcesz jednak ryzykować to kup
na kontagier.pl

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...