Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Jak zarobić darmowe ZEN

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj pokażę wam jak zarobić ZEN całkiem za darmo :)

-Pierwsze co, to wchodzimy na stronę: http://nw.perfectworld.com/

-Następnie w prawym górnym rogu wybieramy: Charge ZEN --> Earn ZEN

-Logujemy się, i wyświetlają nam się opcje zarobku, wybieramy te, nad którymi widnieje napis "Bezpłatne"

-Zostajemy przeniesieni do stronki sponsorowanej, tam wypełniamy jakieś Quizu, Ankiety itd.

Jeżeli zamiast opcji zarobku, widnieje napis "We're sorry, there are no options available to earn ZEN right now. We have new options available every few days so please check back tomorrow" to najlepiej zobaczyć na następny dzień z rana, ponieważ wtedy jest tego dużo :)

UWAGA: Załóż sobie przed tym nowy e-mail ponieważ z ankiet będziesz dostawał bardzo dużo wiadomości.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

No jak ja robiłem, to na takiej zwykłej darmowej ankiecie (jednej) z 40 dostaniesz :) to jest sporo i tak

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nie ma limitu, tylko pamiętaj że nie robisz tego sam, jest mnóstwo ludzi więc szybko się kończy, dziennie dasz rade zarobić ~150

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nie wiem jak jest z ograniczeniem ofert, ale jeżeli macie za mało spróbujcie na angielskiej/amerykańskiej wersji sponsorów. Zazwyczaj tam jest więcej ofert.

Admin Cienia
Opublikowano

We're sorry, there are no options available to earn ZEN right now.

We have new options available every few days so please check back

tomorrow.

Ja tak mam cały czas.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dlaczego mam tak, że już wybiorę tam coś ładuje mi się ankieta czy coś i nagle jeb biała strona się robi i tak z każdą ankietą mam czy czymkolwiek z tamtej strony ;>

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Dlaczego mam tak, że już wybiorę tam coś ładuje mi się ankieta czy coś i nagle jeb biała strona się robi i tak z każdą ankietą mam czy czymkolwiek z tamtej strony ;>

Zmień przeglądarkę może na innej nie będziesz miał problemów i przeczyść ciastka.

Opublikowano

We're sorry, there are no options available to earn ZEN right now. We have new options available every few days so please check back tomorrow.

dlaczego mam to?

Opublikowano

~150 na dzień ? Coś mi się w to wierzyć nie chce, o sponsorpay wiedziałem, ale miałem ankietę darmową za aż.... 4 zeny ^^

Pożyjemy zobaczymy :D Jeżeli faktycznie ~150 na dzień to bardzo mi się to przyda bo 100 zen stoi za ~300k ad :)

@

Grrr nie o sponsor pay tylko o peanut labs.

Mała pomyłka, bo w Microvolts w które gram dosyć długo jest SponsorPay ;D

--

Przepraszam :D 300k ad stoją itemki dla mojej klasy na pvp :D Już mi się w głowie pierdoli i piszę głupoty :D

Opublikowano

~150 na dzień ? Coś mi się w to wierzyć nie chce, o sponsorpay wiedziałem, ale miałem ankietę darmową za aż.... 4 zeny ^^

Pożyjemy zobaczymy :D Jeżeli faktycznie ~150 na dzień to bardzo mi się to przyda bo 100 zen stoi za ~300k ad :)

@

Grrr nie o sponsor pay tylko o peanut labs.

Mała pomyłka, bo w Microvolts w które gram dosyć długo jest SponsorPay ;D

100 zen stoi 30k ad a nie 300k, a co do tego to zrobiłem jakąś gównianą sondę akceptowałem tam pisało że dziękują za udział i nic nie dostałem ;O, o co lata?

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

lol ;f a ja nie mam tam nic ;f (wieem muszę czekać do jutra ... a zapewne jutro też nie bd nić).

@edit

gdzie znajde te zen po wypełnieniu ankiety ? w grze ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Z tymi reklamami sa niezle jazdy.

Przez 2dni zrobilem okolo 15 ( kilka po 3-10 zen i kilka po 80+) na Brytyjskim IP, niestety nie dostalem zen :D

Jak zwykle jest to bardziej naciaganie niz zarabianie, na Polskim IP nie macie czego szukac tych reklam gdyz ich nie ma :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Natomiast za proxy i zmienione ip możesz zostać zbanowany na peanut labs i już sobie w ogóle nie zarobisz.

Opublikowano

Ja tam w 15 minut zarobiłem 99 ZEN i wszystko doszło. A jak nie macie na koncie w grze to musiecie sobie przetransferować na dany serwer.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@up

przecież ciągle jest ten błąd, żeby sprawdzić jutro te reklamy bo dziś nie ma ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

przecież ciągle jest ten błąd, żeby sprawdzić jutro te reklamy bo dziś nie ma ...

Robiłem to z dwa dni temu.

Wie ktoś kiedy będzie znowu?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Spróbujcie sobie czymś w stylu Hotspot'a "zmienić" ip. Kiedyś jak grywałem w jedną z gier perfect world dawało to dobry efekt :)

Opublikowano

ja nie wiem czy Ci ludzie tam siedza 24h na dobe i odswiezaja ciagle... wczoraj udalo mi sie zarobic 32 zen. przetransferowalem sobie na gre i jest ok sa zen w grze.
Dzisiaj np trafilem akurat ze oferty byly ale przypadkiem F5 i ofert juz nie bylo :/

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Działa teraz!

e: Właśnie se skończyłem na dzisiaj robić te gówna za które się dostaje po 100 zenów (z telefonem na jakimś starym numerze i anulując subskrycję), to odświeżyłem żeby zobaczyć czy to prawda i jednak nią jest, że po odświeżeniu znowu nie działało. Jak jesteście uparci to odświeżajcie i może wam załapie.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Aaa tam narzekacie, polecam wchodzić z rana o 9 (jak komuś się chce wstawać :D) wtedy fajnie można zarobić.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Aaa tam narzekacie, polecam wchodzić z rana o 9 (jak komuś się chce wstawać :D) wtedy fajnie można zarobić.

Próbowałem nawet koło 3 i nic :P To tylko kwestia szczęścia. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...