Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Słuchawki do grania, słuchania muzyki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale gry, czy muzyka?

Bo to są 2 całkiem różne kategorie.

Muszą być z mikro, czy nie koniecznie?

Jak z mikro, to do muzyki będą raczej kiepskie, ale zależy też co cenisz w muzyce.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jeśli dopłaciłbyś 20-60zł to miałbyś słuchawki które wyjątkowo polecam. Nie psują się, dźwięk świetny, wygodne. Osobiście tych akurat nie mam tylko 1500, ale jakość widać (po opiniach) że jest podobna. Miałem Creative Fatality (połamały się bo gówniane [w środku wszystko plastikowe]) i to jest niebo a ziemia wliczając wszystko - dźwięk, mikro, komfort...

http://www.ceneo.pl/14621920

Tylko nie którzy coś tam mikro hejtują - może w tamtej wersji coś jest źle. Chociaż myślę że wszystko jest ok.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Jeśli dopłaciłbyś 20-60zł to miałbyś słuchawki które wyjątkowo polecam. Nie psują się, dźwięk świetny, wygodne. Osobiście tych akurat nie mam tylko 1500, ale jakość widać (po opiniach) że jest podobna. Miałem Creative Fatality (połamały się bo gówniane [w środku wszystko plastikowe]) i to jest niebo a ziemia wliczając wszystko - dźwięk, mikro, komfort...

http://www.ceneo.pl/14621920

Tylko nie którzy coś tam mikro hejtują - może w tamtej wersji coś jest źle. Chociaż myślę że wszystko jest ok.

Całkiem fajne, czekam na inne.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...