Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem chce zdlvl wizza 83 do 38 i nie mam nikogo kto by mnie ressel czy ktos mogl by napisac skrypt ktory bedzie akceptowal wstawanie w miescie chce nabic duzzzzzzo pk i popostu postawic w miescie za karzdym razem gdy dednie bedzie racal znow do miasta czy mzoe ktos napisac taki skrypt :D

Opublikowano

chyba nikt ci nie pomoże w rozwaleniu cudzej postaci, chyba ze to twoja to ja usuń po prostu :D, a tak ... prgram to jest znalazł by sie jakiś ;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

też mi się zdaje, że próbujesz komuś chara zrąbać.

W Loaderze jest opcja auto pk czy coś takiego

Opublikowano

Nich z tych rzeczy char jets moj zapomnialem dodac ze to jest na cSRO ;/

Chodzi o to ze char bedzie mial skille z 81 mastera wizza tylkos staff gorszy ale dzieki temu bedzie szybsza farma i jak ktos ma grab peta niech pomysli iche golda bedzie za dropy z ongow kumpel mowil ze dziennie na luzie wyciagal 30kk xD

Opublikowano

Nich z tych rzeczy char jets moj zapomnialem dodac ze to jest na cSRO ;/

Chodzi o to ze char bedzie mial skille z 81 mastera wizza tylkos staff gorszy ale dzieki temu bedzie szybsza farma i jak ktos ma grab peta niech pomysli iche golda bedzie za dropy z ongow kumpel mowil ze dziennie na luzie wyciagal 30kk xD

Nigdy dlvl-a z takiego poziomu nie robiłem, ale to nie działa tak, że expisz na 38 ze skilami z 81. A nawet jeśli to zadziała to sorry, ale ten twój kolega ma jakiś mózg zlasowany. Wystarczy set +3, staf na 80+4 i na taxi na edimnu bez wysiłku wyciągniesz 30kk, bo chętnych do podexpienia na csro nie brakuje.

@down

Na vsro gra o wiele mniej ludzi, niż na csro stąd mało kto tam na taxi siedzi :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nigdy dlvl-a z takiego poziomu nie robiłem, ale to nie działa tak, że expisz na 38 ze skilami z 81. A nawet jeśli to zadziała to sorry, ale ten twój kolega ma jakiś mózg zlasowany. Wystarczy set +3, staf na 80+4 i na taxi na edimnu bez wysiłku wyciągniesz 30kk, bo chętnych do podexpienia na csro nie brakuje.

Wystarczy wbic na vsro i zobaczyc jak tam jest z taxi widzialem ludzi po 95 lvl zdlvl do 38+

Opublikowano

nie wiem czy to sie oplaca bo rozumiem ze chcesz farmic ? to nawet jak wbijesz ten lvl to i tak bys musial zdelevelowac skile, wiec to nie ma sensu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Chce farmic nowego chara a nie tego 81 poprostu niech ktos da mi taki skrypt jak juz to wszystko zrobie opisze dokladnie wszystko